A SZEF is csatlakozik a lakásmenethez

A SZEF ügyvivő testületének szeptember 10-ei döntése értelmében a SZEF részt vesz, valamint mozgósít a szeptember 18-án megrendezésre kerülő 10. Lakásmeneten.

Felhívás:
A megélhetési válság az elmúlt időszakban csak mélyült, még többeknek okozva lakhatási nehézséget. A moratórium lejárta óta megindultak az embertelen kilakoltatási eljárások, az egekbe szökő albérletárak pedig még elérhetetlenebbé teszik a megfizethető lakhatást. Egy olyan lakáspolitikáért tüntetünk, amely végre szolidáris a legszegényebbekkel, és érdemben tud reagálni a napról napra súlyosbodó lakhatási válságra! Vonuljunk együtt a 10. Lakásmeneten, mert első a biztos lakhatás!

Program:
– 15.00 Lakásmenet gyülekező a Bakáts téren
– 17.30 megérkezés a II. János Pál pápa térre
– 17.15-17.45 koncert: Varsányi SzIrének
– 17:50-18:20 felszólalók: Kiszely Tibor szociális munkás (Utcáról Lakásba Egyesület), Udvarhelyi Tessza aktivista (Közélet Iskolája), Lakatosné Jutka aktivista (A Város Mindenkié), Tamás Gáspár Miklós filozófus
– 18:35 – 19:15 koncert: Annie Lane
– 19.30-00:00 utóbuli az Aurórában

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.