A SZEF és tagszervezetei kiállása a meteorológusok mellett

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vezetőit ért támadás kapcsán a héten a SZEF, annak meteorológus alapszervezettel is rendelkező tagszervezete, a Tudományos Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, valamint a leginkább érintett Meteorológus Dolgozók Szakszervezete is nyilatkozatokat adtak ki.
Ezeket szemlézte a Mérce.

Tüntetők fogadták Palkovicsot Szegeden, nehéz helyzetbe kerülhetnek az OMSZ vezetői a meteorológus szakszervezet szerint

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.