Munkavállalói információs kiadvány az Ukrajnából menekültek számára

A SZEF anyagilag támogatta a Menedék Egyesület tematikus szórólapját, amely anyanyelvükön segíti az ukrán menekülteket.

“A SZEF ügyvivő testülete március 22-ei ülésén arról is döntött, hogy maximum 300.000 Ft értékű belföldi, az ukrajnai menekülteket segítő támogatás biztosítását teszi lehetővé.
Ezt követően a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület munkavállalással kapcsolatos információs szórólapjának elkészítéséhez adtunk anyagi erőforrást.
A nyomtatott információs anyagok terjesztését az egyesület végzi a következő hetekben.”

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és