2022.01.25-i Ügyvivő Testületi ülés határozatai

07/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF Ügyvivő Testületének 2022. január 11-ei üléséről készült jegyzőkönyvet elfogadja.

08/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy az AÉSZ Kft. 2022. évi üzleti tervét elfogadja, annak hivatalos elfogadására a SZEF elnökét, mint tulajdonosi képviselőt, felhatalmazza.

09/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testület megállapítja, hogy hogy a 2022-23. évi költségvetési egyensúly megteremtését célzó intézkedések során a SZEF XX. Kongresszusa harmadik napirendi pontjainak előterjesztésében megfogalmazott gazdálkodási koncepciót tekinti iránymutatónak. A SZEF Ügyvivő Testülete az elvégzett vizsgálat tapasztalatait felhasználva készíti el a 2022. évi költségvetés tervezetét, és terjeszti a SZEF 2022. évi XXI. Kongresszusa elé, a SZEF XX. Kongresszusa 5/2021 V. 15. számú határozata szerinti feladat végrehajtásáról szóló beszámolóját.

10/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a jelen határozathoz benyújtott előterjesztés alapján a SZEF 2022. évi költségvetésének tervezése kapcsán az alábbi irányelveket fogadja el.
– a 2022. évben az ún. „tagszakszervezeti támogatás” nem kerül tervezésre,
– a 2022. évre koordinátori díjazás nem kerül tervezésre,
– a 2022. évben meg kell vizsgálni a koordinációk keretében szervezhető tagszervezeti, és a SZEF értékeit megjelenítő személyes jelenlétű rendezvények vagy kampányok esetleges támogatását,
– kerüljön tervezésre a 2022. évben az oktatási – képzési költség, valamint a kutatási tevékenység, a honlapfejlesztés mint kiemelt projektek, összhangban a SZEF Szövetségi Tanácsa elé terjesztendő 2022. évi éves programmal, és az ETUC támogatás teljesítésének feltételeivel.

11/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a jelen határozathoz benyújtott előterjesztés mellékletét és határozati javaslatot a SZEF alelnökeinek, a SZEF Felügyelő Bizottsága elnökének és a SZEF Felügyelő Bizottsága tagjainak javadalmazása tárgyában a SZEF Szövetségi Tanácsa 2022. február 22-ei ülése elé terjeszti és támogatásra javasolja.

12/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a 2022. évi kongresszusa során, eleget téve a HMTSZSZ és a KSZSZ tagszervezetek kérésének, az ügyvivő testületi tagságra történő jelöltállítási folyamatot megnyitja, a SZEF 2022. évi Kongresszusa napirend-tervezetébe az Ügyvivő Testületi tagok választása című napirendet felveszi.

13/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a Kongresszusi Előkészítő Bizottság tagjainak jelölésére a SZEF Szövetségi Iroda hívja fel a tagszervezeteket. A jelölési időszak: 2022. január 26 – február 3.

14/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF 2022. február 22-ei Szövetségi Tanács ülésére a jelen határozathoz tartozó előterjesztés 2. pontjában meghatározott feltételekkel kerüljön a SZEF ingatlanvásárlási koncepciója előterjesztésre.

15/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a SZEF elnöke által a 2022. január 31-ei figyelmeztető sztrájkhoz kapcsolódóan kifejtett tevékenységével egyetért.

16/2022. I.25. SZEF ÜT HATÁROZAT
A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy a jelen előterjesztés mellékeltét képező, 7. ponttal a vita során kiegészített a SZEF 2022. évi programja és cselekvési terve című dokumentumot a SZEF elnöke terjessze be elfogadásra a SZEF Szövetségi Tanácsa elé.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Külügyi hírek

Beszámoló az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) Végrehajtó Bizottsága üléséről Brüsszel, 2022. december 6. Új ETUC főtitkár; felkészülés, jelölések a 2023. évi tisztújító ETUC kongresszusra; mesterséges intelligencia a munka világában; biztonságban

Meg kell tanulni közösségben gyakorolni demokratikus jogainkat

Karácsony Szilárd a SZEF oktatási programjának tananyag-fejlesztője, egyúttal talán legnépszerűbb előadónk. Hiteles Szakszervezeti aktivista, aki rengeteg tanáccsal igyekszik segíteni az őt megkereső tagokat. Nyilatkozatában a pedagógusok küzdelme kapcsán általában a

Aktuális EGSZB vélemények

Az EGSZB 2022. októberi Plenáris ülése által elfogadott érdekesebb vélemények Egy egzisztenciális fenyegetés közös kezelése: a szociális partnerek és a civil társadalom az ambiciózus éghajlat-politikai intézkedések végrehajtásáért ÁLLÁSFOGLALÁS Az EGSZB

Csorbuló sztrájkjogok, folytatódó oktatási akciók

Az Európai Szakszervezeti Szövetséghez (ETUC) fordultunk a Magyar Szakszervezeti Szövetséggel együtt, és közös levélben tájékoztattuk a szövetséget a pedagógusok helyzetéről és a tanárok rendkívüli elbocsátását célzó kormányrendeletről. Bővebben a  HírKlikk