Keresés
Close this search box.

2022. 01.22-én zárult távszavazás eredménye

06/2022.I.22. SZEF ÜT HATÁROZAT

A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy támogatja a Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete közös sztrájkkövetelését!
A 2022. január 31-ei figyelmeztető sztrájkkal kapcsolatban szolidaritási nyilatkozat kiadására hatalmazza fel a SZEF elnökét. Felhívja a SZEF tagszakszervezeteit, hogy lehetőségeikhez mérten, akár önálló akciókkal is, fejezzék ki január 31-én a szolidaritásukat a pedagógusok sztrájkjával. Egyúttal felhatalmazza a SZEF elnökét, hogy vegye fel a kapcsolatot az együttműködés érdekébena Magyar Szakszervezeti Szövetséggel (MASZSZ) és egyeztessen a MASZSZ által bejelentett január 31-ei, a pedagógusok követelését is támogató demonstrációban történő részvételről! A SZEF Ügyvivő Testülete felkéri a tagszakszervezeteket, hogy csatlakozzanak a Pedagógusok Szakszervezetéhez, akik részt vesznek a MASZSZ által szervezett szolidaritási demonstárción is.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a