2022. 01.22-én zárult távszavazás eredménye

06/2022.I.22. SZEF ÜT HATÁROZAT

A SZEF Ügyvivő Testülete határozatot hoz arról, hogy támogatja a Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete közös sztrájkkövetelését!
A 2022. január 31-ei figyelmeztető sztrájkkal kapcsolatban szolidaritási nyilatkozat kiadására hatalmazza fel a SZEF elnökét. Felhívja a SZEF tagszakszervezeteit, hogy lehetőségeikhez mérten, akár önálló akciókkal is, fejezzék ki január 31-én a szolidaritásukat a pedagógusok sztrájkjával. Egyúttal felhatalmazza a SZEF elnökét, hogy vegye fel a kapcsolatot az együttműködés érdekébena Magyar Szakszervezeti Szövetséggel (MASZSZ) és egyeztessen a MASZSZ által bejelentett január 31-ei, a pedagógusok követelését is támogató demonstrációban történő részvételről! A SZEF Ügyvivő Testülete felkéri a tagszakszervezeteket, hogy csatlakozzanak a Pedagógusok Szakszervezetéhez, akik részt vesznek a MASZSZ által szervezett szolidaritási demonstárción is.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Az európai szakszervezetek nemet mondanak a megszorításokra

  Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) Gazdasági Munkabizottsága november 16-án tartotta évzáró ülését Brüsszelben. Napirendjén az európai munkavállalók szempontjából különösen időszerű és fontos kérdések szerepeltek: az EU makrogazdasági kilátásai, a