Keresés
Close this search box.

SZEF karácsonyi támogatás

Idén 200.000.- forintot ajánlott fel a SZEF karácsonyi támogatásra, amelyet két szervezet között osztotta szét.
A Pest Megyei Roma Szervezet (PEMEROSZ) a felajánlásoknak köszönhetően közel 200 gyümölcs- és vitamincsomagot tud szétosztani a velük kapcsolatban álló családok és közösségek között.
A Rosa Parks Alapítvány – Láthatatlan Tanoda utalványokkal segíti a szervezettel kapcsolatban álló családokat. Ügyfeleik többsége olyan családok, ahol gyakoriak a jövedelmi krízisek. Az ajándékutalványok segítségével ezekben a súlyos krízishelyzetekben ezzel tudják őket a legjobban támogatni.
 
A SZEF ezúton is köszöni azoknak a civil szervezetekben dolgozó kollégáknak a munkáját, akik az év minden napján segítséget nyújtanak az általuk támogatott embertársainknak.
 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

  Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik