Keresés
Close this search box.

Kunbábonyi Civil Kollégium Alapítvány (CKA) képzése

A SZEF és több tagszervezete részt vett a Civil Kollégium Alapítvány (CKA) augusztus 26-28-a között tartott közösségszervező képzésén. A 3 napos rendezvény a kunbábonyi CKA képzési központban valósult meg, ahol a résztvevő kollégákkal kooperatív és csoportmunkában lehetőségünk volt megismerkedni toborzási, kampányszervezési módszerekkel, valamint tudatosítottuk a szervezetek közötti együttműködés jelentőségét, hasznosságát.

A SZEF szempontjából kifejezetten előnyős volt a CKA által meghívott szervezetek névsora, hiszen mindegyikük a közszférában tevékenykedik és többségük szövetségünk tagja. Mind a résztvevő szakszervezeti delegáltak, mind a szervezők értékelése alapján magas színvonalú és konstruktív képzést tudhatunk a hátunk mögött, amit újabb együttműködések fognak követni a tudás minél szélesebb átadása érdekében.

A képzésen kívül a csütörtöki nap folyamán bekapcsolódott a programba Szűcs Viktória alelnök, valamint Csóti Csaba elnök is, akik részt vettek a Mérce aznap esti élő műsorában, amelyben a közszférát érintő koronavírussal kapcsolatos kérdésekről beszélgettek, tájékoztatták a nézőket.

A 3 napos programban a SZEF tagszervezetei közül az Autonóm Területi Szakszervezet (ATESZ), a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (BDDSZ), a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), valamint a Szociális Ágazatban Dolgozók (SZÁD) képviseltették magukat 1 vagy több fővel. Külső partnereink közül a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), valamint a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) képviselői is velünk együtt dolgoztak.

A SZEF nevében köszönjük a szervezők magas színvonalú szervezését és résztvevőink lelkes jelenlétét.

A beszámolót készítette Dvorácskó Balázs, a SZEF szervezési titkára, a rendezvény SZEF delegáltja.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

  Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik