A nemek közötti bérek átláthatósága- ETUC kampány

A SZEF, mint az ETUC tagszervezete, támogatója annak „Gender Pay Transparency„ elnevezésű kampányát, amelyben a nemek közötti egyenlőségre szeretné felhívni a figyelmet.  

Az ETUC főtitkárhelyettese, Esther Lynch elmondta:„Akkor, amikor visszaélést tapasztalunk a nemek közötti egyenlőség terén, nagy szükség van olyan európai fellépésre, amely arra ösztönzi a tagállamokat, hogy megújítsák a harcot a nőkkel szembeni, a munkahelyen tapasztalható hátrányos megkülönböztetés megszüntetése érdekében. Ursula von der Leyennek, bátrabb, határozottabb és gyorsabb fellépést javasolunk.”

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.