Keresés
Close this search box.

Munkabiztonság és munkaegészségügy fejlesztése az adminisztráció és szolgáltatást támogató tevékenység, és a művészet, szórakoztatás, szabadidő ágazatok terén

A GINOP-5.3.4-16 -2018-00035 számú, “Munkabiztonság és a munkaegészségügy komplex fejlesztése az adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység, és a művészet, szórakoztatás, szabadidő ágazatok terén” című pályázatunk keretében tudásbázis jött létre, amely a munkavállalóknak hasznos és naprakész információkat biztosít.

A megfelelő munkakörnyezet megteremtése a munkáltató, valamint a munkavállaló számára is szükséges, nagyon fontosak a munkavégzés területén és ezeket törvényi előírások is szabályozzák. Számos ágazat van, amiben ezek a szabályozások elengedhetetlenek, köztük az adminisztráció és a szolgáltatás támogató tevékenység a művészet, szórakoztatás, szabadidő ágazatok terén.

A honlap naprakész és hasznos információkkal kívánja ellátni a munkavállalókat és munkáltatókat, valamint a munkavédelmi szakembereket, amelyek az különböző menüpontok lenyitásával könnyen elérhetőek.

A honlap segítségével lehetőség nyílik arra, hogy felmérjék az egyes célcsoportok a tudásukat a munkabiztonság és munkaegészségügy területén, valamint képet kapjanak a munkájukban, munkahelyükön felmerülő kockázati pontokról is.

A Tudásfelmérő menüpont alatt munkáltatóknak, munkavállalóknak és munkavédelmi szakértőknek biztosítunk teszteket, melyek kitöltésével könnyen felmérhetik tudásukat a munkabiztonság és munkaegészségügy területén. Mindezek mellett a Kérdőív fül alatt olyan kérdéssorok találhatók szintén célcsoportonként (munkáltatók, munkavállalók és szakértők számára), melyek segítenek felmérni a munkabiztonság aktuális helyzetét az adott munkakörnyezetben.

A felmerülő kockázatok kezelésére pedig a Segédletek biztosítanak megfelelő választ.

A honlap a GINOP-5.3.4-16-2018-00035 azonosítójú projekt keretében készült.

Link: http://www.munkavedelem-muveszetesadmin.hu/

További hasznos információk a projektről: 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.