VI. SZEFIT Országos Találkozó meghívó

Kedves Fiatalok! 

Örömmel értesítelek benneteket, hogy 2018. október 26-28. között megrendezésre kerül a VI. SZEFIT Országos Találkozó!

A hagyományainkat folytatva most is nagyszerű programokkal és hasznos előadásokkal várunk benneteket rendezvényünkön, ezúttal Balatonszemesen, a VDSZ üdülőben.

Az első nap folyamán lehetőségetek lesz a már szokásos kerekasztal beszélgetés alkalmával találkozni a SZEF vezetőségével, akiknek feltehetitek kérdéseiteket az érdekvédelmi munka és a szakszervezetek jelene kapcsán és elmondhatjátok ötleteiteket, javaslataitokat a SZEF jövőbeli működésére vonatkozóan.

A második nap délelőttjén nemzetközi vendégünk segítségével megismerhetitek egy másik ország szakszervezeti és azon belül ifjúsági szervezeti struktúráját, működését. Ezt követően délután „Szakszervezeti kihívás napját” rendezünk, ahol kisebb csoportokra osztva egy vetélkedőn keretében, elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül igyekszünk segíteni a jövőbeli szakszervezeti és munkavállalói tevékenységeteket.

A harmadik nap a szakszervezeti mozgalom és a benne a SZEF és a SZEFIT jövőjéről szól majd.

Mindemellett persze szabadidős programokkal is készülünk nektek és a legügyesebbeket – szokás szerint – különleges SZEFIT-es ajándékokkal jutalmazzuk! J

Regisztrációs díj: 2000 Ft, melyet átutalással várunk. Számlaszámot a jelentkezésed visszaigazolásában küldünk.

A SZEF tagszervezeteihez tartozó 41 év alatti fiatal tagok számára a szállás és az étkezés költségeit a SZEF átvállalja.

 

Részletes programterv:

A változtatás jogát fenntartjuk!

Péntek

           – 15:00        Résztvevők érkezése, regisztráció

15:00 – 16:00         Megnyitó, program ismertetése, A SZEFIT bemutatása Nagy Viktória, SZEFIT elnök

16:00 – 17:30         Kerekasztal beszélgetés a szakszervezeti mozgalom jelenéről és jövőjéről a SZEF vezető tisztségviselőivel  Meghívottak: Földiák András SZEF elnök, Galló Istvánné SZEF alelnök, Boros Péterné SZEF alelnök, SZEF ügyvivők (egyeztetés alatt)

18:00 – 19:00         Vacsora

19:30 –                   Csapatépítő játékok

Szombat

         – 09:00         Reggeli

09:00 – 12:00         Nemzetközi vendég előadása – Ismerd meg egy másik ország szakszervezeti ifjúsági munkáját! (egyeztetés alatt)

12:00 – 13:00         Ebéd

13:00 – 17:00         Szakszervezeti kihívás napja Kiscsoportos interaktív vetélkedő

17:00 – 18:00         Fakultatív program(szervezés alatt)

18:00 – 19:00         Vacsora

19:30 –                   Karaoke buli

Vasárnap

          – 10:00         Reggeli

10:00 – 12:00         Interaktív munkacsoportok a szakszervezeti mozgalom jövőjéről Moderátor: Nagy Viktória, SZEFIT elnök

12:00 – 13:00         A rendezvény értékelése

13:00 –                  Ebéd, hazautazás

 

Számítunk Rád, várunk Téged! Legyünk idén még többen!

A SZEFIT Elnöksége

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.