Keresés
Close this search box.

Munkaügyi konferencia pályakezdőknek Békéscsabán

A Játszótér Alapítvány egy rendhagyó munkaügyi konferenciát szervezett a Budapest Bank Békéscsabáért program támogatásával, kifejezetten olyan fiatalok számára, akik idén befejezik középiskolai tanulmányaikat és reményeik szerint Békéscsabán fognak munkába állni.

Ezen az összejövetelen olyan jelentős helyi foglalkoztatók számára biztosítottak bemutatkozási lehetőséget, akiknél nagyobb létszámban van szükség fiatal munkaerő bevonására pl. Budapest Bank, Marzek Kner Packaging Kft. – M-Flexilog Kft., Csaba Metál ZRt., Linamar Hungary Zrt., Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság, stb.

A munkaadókon, a város képviselőin és a Békéscsabai Járási Hivatal Foglakoztatási Osztályán kívül, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozata (SZEFIT) is képviseltette magát, így az eseményre ellátogató fiatalok nem csak a helyi munkalehetőségekről, hanem a jogaikról és a szakszervezeti érdekvédelem fontosságáról is hallhattak egy rövid tájékoztatást.

Nagy Viktória SZEFIT elnök a rendezvényen elhangzott előadása a csatolmányból letölthető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.