Munkaügyi konferencia pályakezdőknek Békéscsabán

A Játszótér Alapítvány egy rendhagyó munkaügyi konferenciát szervezett a Budapest Bank Békéscsabáért program támogatásával, kifejezetten olyan fiatalok számára, akik idén befejezik középiskolai tanulmányaikat és reményeik szerint Békéscsabán fognak munkába állni.

Ezen az összejövetelen olyan jelentős helyi foglalkoztatók számára biztosítottak bemutatkozási lehetőséget, akiknél nagyobb létszámban van szükség fiatal munkaerő bevonására pl. Budapest Bank, Marzek Kner Packaging Kft. – M-Flexilog Kft., Csaba Metál ZRt., Linamar Hungary Zrt., Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság, stb.

A munkaadókon, a város képviselőin és a Békéscsabai Járási Hivatal Foglakoztatási Osztályán kívül, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozata (SZEFIT) is képviseltette magát, így az eseményre ellátogató fiatalok nem csak a helyi munkalehetőségekről, hanem a jogaikról és a szakszervezeti érdekvédelem fontosságáról is hallhattak egy rövid tájékoztatást.

Nagy Viktória SZEFIT elnök a rendezvényen elhangzott előadása a csatolmányból letölthető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.