Földiák a Közbeszélgetésen

Földiák András meghívást kapott a rangos közéleti fórumra csütörtök estére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Földiák a Közbeszélgetésen

 

Az Új Egyenlőség magazin és a Friedrich-Ebert -Stiftung együttműködésében megvalósuló „Közbeszélgetések” vitasorozat következő rendezvénye 2017. június 8-án 18 órakor lesz a Kossuth Klub nagytermében, témája: Lehetséges-e a szakszervezetek és a progresszív pártok együttműködése Magyarországon?

 

 

Nyugat-, Észak- és Dél-Európában a baloldali és progresszív pártoknak szoros a viszonya a szakszervezetekkel. Az Új Egyenlőség és a Friedrich Ebert Alapítvány közbeszélgetésén azt vizsgálják, hogy milyen a hazai progresszív pártok hozzáállása a szakszervezetekhez, és fordítva.

 

Köszöntőt, bevezető mondatokat mond: Pogátsa Zoltán/ÚE/ és Molnár János/FES). Ezt követi a pódium beszélgetés a meghívott pártok és szakszervezeti konföderációk képviselőivel. Moderátorok: Pogátsa Zoltán (Új Egyenlőség, főszerkesztő) és Kiss Ambrus (Új Egyenlőség, szerkesztő)

 

Beszélgetőpartnerek: Molnár Gyula (MSZP, elnök); Széll Bernadett (LMP, társelnök); Kordás László (MASZSZ, elnök); Földiák András (SZEF, elnök). A „Közbeszélgetés”-en végül valamennyi közreműködő részvételével a közönség kérdez, moderátor: Pogátsa Zoltán.

 

A FES jól ismert szervezet az érdekvédők között, az Új Egyenlőség internetes magazin ahogy – nem véletlenül – mondani szokták: „komoly, megbízható”, sokat hivatkozott portál – a közelmúltban a MÚOSZ Szakszervezeti Szakosztály is meghívta.

 

Az Új Egyenlőség facebook oldalán közzétett meghívó szerint minden érdeklődőt tisztelettel várnak! (https://www.facebook.com/ujegyenloseg/)

Kérik részvételi szándékát jelezze az info@ujegyenloseg.hu email címen.


SZEF Sajtóiroda

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Az európai szakszervezetek nemet mondanak a megszorításokra

  Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) Gazdasági Munkabizottsága november 16-án tartotta évzáró ülését Brüsszelben. Napirendjén az európai munkavállalók szempontjából különösen időszerű és fontos kérdések szerepeltek: az EU makrogazdasági kilátásai, a