KSZSZ-levél a frakcióvezetőknek

A központi közigazgatás dolgozói részére még 2018 folyamán sem terveznek béremelést. A KSZSZ a parlamenti frakcióvezetőkhöz fordult illetve közleményt adott ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levél a frakcióvezetőknek

 

Tisztelt Frakcióvezető Úr/Asszony!

2017. április 4-én levélben fordultunk Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter úrhoz, hogy mint a kormány közigazgatásért felelős tagja kezdeményezze a közszolgálati tisztviselők keresetének 2017. évi rendezését. A levélben megírtuk javaslatunk előzményeit és részletes indoklását. A levélhez két csalódott kormánytisztviselő hozzánk eljuttatott levelét is csatoltuk. A miniszter úrhoz írt levelünket és két csatolmányát mellékeljük

.
Levelünkre a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, Kovács Zoltán úr válaszolt. A választ mellékeljük.

Értetlenül és felháborodással olvastuk a Kormány által május 2-án beterjesztett 2018. évi állami költségvetés tervezetében fellelhető szándékot, miszerint a központi közigazgatás dolgozói részére még 2018 folyamán sem tervez béremelést. Reméljük, hogy ez csupán nyomdahiba…

Több tízezer csalódott közszolgálati tisztviselő nevében fordulunk Önhöz, hogy a Lázár János miniszter úrhoz írt levelünkben foglalt kérésünket szíveskedjen felkarolni és a rendelkezésére álló eszközökkel azt támogatni.

Örülnénk, ha a központi közigazgatásban kialakult feszült helyzetről és javaslatunk részletesebb indokairól személyesen tájékoztathatnánk.

További munkájához jó erőt, egészséget és sok sikert kívánok!
Tisztelettel:

 

Dr. Agg Géza,

a KSZSZ elnöke

 

Budapest, 2017. május 16., kedd

 

Bővebben: www.kszsz.org.hu

 

Lásd még:

A közszolgákat is becsapták

http://szef.hu/hirek/20170518

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN! A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a

Lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat

A lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat eredményeként a szakszervezeti konföderációk közül egyedüliként a SZEF érte el az országos közalkalmazotti reprezentatív konföderáció besoroláshoz szükséges 5%-ot meghaladó közalkalmazotti szakszervezeti tagság mértékét.