SZEF, Majális, zumba-filmek

Nagy siker volt, a legtöbbeket megmozgató.

 

 

 

 

 

 

 

SZEF, Majális, zumba-filmek

 

 

Nagy siker volt, a legtöbbeket megmozgató az egész Városligetben a SZEF 2017.május 1-én tartott „zumba-produkciója”.

 

Az ötletgazda(asszony) Papp Katalin, a KKDSZ alelnöke volt. A „táncot” Csányi István, „Sityu” vezette. Részt vett benne majd mindenki, aki arra járt. A filmeket Horvátits Jenő készítette – s azok végre felkerültek a világhálóra és így a mi honlapunkra is immár. Ismerős arcok (is) találhatóak a felvételeken, érdemes végignézni. Gratulálunk az alkotó módon hozzájáruló résztvevőknek!

 

videó

videó

videó

videó

videó

 

SZEF Sajtóiroda

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.