PSZ a KKDSZ-ért!

Szolidaritási nyilatkozat az értékteremtő, kultúraközvetítő, értékmentő munka megbecsüléséért.

 

 

 

 

 

 

A PSZ a KKDSZ-ért!

 

 

A Pedagógusok Szakszervezete egyetért a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének céljaival, szolidáris a dolgozók munkakörülményeik, jövedelmi helyzetük és jogállásuk javításáért folytatott harcával.

 

A Pedagógusok Szakszervezetének meggyőződése, hogy a kultúra, a művelődés jóval több annál, mint kikapcsolódási lehetőség. Egy országot – az oktatás mellett – a kultúrája teszi azzá, ami! Ez a mi örökségünk, amelyre a jövő generációja építhet!

Országszerte láthatjuk annak kézzelfogható bizonyítékait, hogy ma Magyarországon ez az örökség veszélyben van!

A Magyar Kultúra Napján a Pedagógusok Szakszervezete csatlakozik a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének demonstrációjához, hogy közösen hívjuk fel mindenki figyelmét az itt dolgozók kultúraközvetítő, értékteremtő és értékmentő szerepének fontosságára, amelyet megalázóan alacsony jövedelmük és méltatlan munkakörülményeik ellenére végeznek.

A Pedagógusok Szakszervezete arra kér minden magyar állampolgárt, támogassa a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetét törekvéseiben!

Álljon melléjük, bizonyítsa be – mint ahogy az elmúlt években annyiszor –, a bajban lévők most is számíthatnak rá! Ez mindannyiunk érdeke!

A harangot most a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete kongatja. Ez a harangszó azonban mindannyiunkért szól!

Budapest, 2017. január 20.

Pedagógusok Szakszervezete

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.