PSZ a KKDSZ-ért!

Szolidaritási nyilatkozat az értékteremtő, kultúraközvetítő, értékmentő munka megbecsüléséért.

 

 

 

 

 

 

A PSZ a KKDSZ-ért!

 

 

A Pedagógusok Szakszervezete egyetért a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének céljaival, szolidáris a dolgozók munkakörülményeik, jövedelmi helyzetük és jogállásuk javításáért folytatott harcával.

 

A Pedagógusok Szakszervezetének meggyőződése, hogy a kultúra, a művelődés jóval több annál, mint kikapcsolódási lehetőség. Egy országot – az oktatás mellett – a kultúrája teszi azzá, ami! Ez a mi örökségünk, amelyre a jövő generációja építhet!

Országszerte láthatjuk annak kézzelfogható bizonyítékait, hogy ma Magyarországon ez az örökség veszélyben van!

A Magyar Kultúra Napján a Pedagógusok Szakszervezete csatlakozik a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének demonstrációjához, hogy közösen hívjuk fel mindenki figyelmét az itt dolgozók kultúraközvetítő, értékteremtő és értékmentő szerepének fontosságára, amelyet megalázóan alacsony jövedelmük és méltatlan munkakörülményeik ellenére végeznek.

A Pedagógusok Szakszervezete arra kér minden magyar állampolgárt, támogassa a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetét törekvéseiben!

Álljon melléjük, bizonyítsa be – mint ahogy az elmúlt években annyiszor –, a bajban lévők most is számíthatnak rá! Ez mindannyiunk érdeke!

A harangot most a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete kongatja. Ez a harangszó azonban mindannyiunkért szól!

Budapest, 2017. január 20.

Pedagógusok Szakszervezete

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN! A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a

Lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat

A lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat eredményeként a szakszervezeti konföderációk közül egyedüliként a SZEF érte el az országos közalkalmazotti reprezentatív konföderáció besoroláshoz szükséges 5%-ot meghaladó közalkalmazotti szakszervezeti tagság mértékét.