BDDSZ a KKDSZ-ért!

Szolidaritási nyilatkozat a mérhetetlen kulturális szakadék megszűntetése mellett, a minősíthetetlenül rossz helyzet ellen.

 

 

 

 

 

 

 

BDDSZ a KKDSZ-ért!

 

 

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete támogatja a Közgyűjteményi ésKözművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ) Magyar Kultúra Napjáhozkötődő demonstrációját!

 

„Támogatjuk azokat a követeléseket, melyek megvalósulásaérdekében immár évek óta demonstrációt kényszerültök szervezni.Szolidárisak vagyunk veletek a kultúrában és a kultúráért dolgozók életminőségétjelentősen jobb irányba befolyásoló küzdelmetekben!Támogatjuk fellépéseteket, a kultúra értékeit, intézményeit és az azokban dolgozószakembereket sértő, lebecsülő és megalázó körülmények ellen!

Veletek gyászoljuk a megszüntetett kulturális háttérintézményeket (Nemzeti MűvelődésiIntézet, Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága, Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi ésVagyongazdálkodási Központ, MaNDA – Magyar Nemzeti Digitális Archívum ésFilmintézet).

Kívánjuk, hogy a mára mérhetetlenre tágult különböző rétegek közötti kulturális szakadék szűnjön meg és különösképpen azt, hogy ne legyenek minősíthetetlenül rosszhelyzetben azok az emberek, akik a kultúráért dolgoznak!

Szolidárisak vagyunk a kultúra és közgyűjtemények területén egyre nehezebbkörülmények között dolgozó kollégáitokkal, követeléseitekkel teljes mértékbenegyetértünk!

Kedves Elnök Úr!

Tájékoztatlak, hogy a BDDSZ képviselői ott lesznek a január 21-i tüntetésen.

Kívánjuk, hogy demonstrációtok elérje célját!

Budapest, 2017. január 20.

 

Szolidaritással:

Szűcs Viktória,

BDDSZ elnök”

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?