Szomorú hír

Mély fájdalommal búcsúzunk Dudás László a KKDSZ elnökségének korábbi tagjától.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szomorú hír

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dudás László a KKDSZ elnökségének korábbi tagja, az országos könyvtári tagozat volt vezetője 2016. december 5-én, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt.

Távozása a KKDSZ és az egész szakszervezeti élet számára pótolhatatlan veszteség.
Dudás László nyugdíjazásáig a váci Katona Lajos Városi Könyvtár állománygyarapítási csoportvezetője volt. A Madách Imre Művelődési Központban, a KKDSZ megalakulását követően vezetőségi tag, majd titkári tisztséget töltött be. A Katona Lajos Könyvtárban 1992-2010 között alapszervezeti titkár, és ugyanez évtől a KKDSZ Pest megyei ügyvivője, 2009-től 2014 májusáig megyei elnöke volt. A váci városi Szakszervezetek Együttműködési Fóruma ügyvivője, és 2015-ig a SZEF Felügyelő Bizottságának tagja.

  

A hamvasztás után búcsúztató 2016. december 14-én, szerdán 14.00 órakor lesz Vácott, a Duna-parti sétány Liget felöli oldalán (A MOMO étteremmel szembeni partszakaszon).

Szeretett halottunk akaratának megfeleselően a Dunán indul utolsó útjára, ezért a gyászolók egy szál virággal tudnak elbúcsúzni tőle.

 

Emléke örökre velünk marad!

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja.

A SZEF delegáltja vezeti az OMB Munkavállalói oldalát

Dudás Katalint, a SZEF delegáltját választották meg az Országos Munkavédelmi Bizottság Munkavállalói oldal ügyvivőjének. Dudás Katalin évek óta segíti a közszolgáltatásokban működő szakszervezetek munkáját, és emellett rendszeresen adja át tudását

A jobb élet reményében – Konferencia meghívó

A jobb élet reményében A kiszámíthatóságtól a munka és magánélet egyensúlyáig – az EU követelmények három tagállam jogharmonizációja tükrében Helyszín: Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr u. 35.) Időpont: 2023.03.23. Tovább