Keresés
Close this search box.

Szomorú hír

Mély fájdalommal búcsúzunk Dudás László a KKDSZ elnökségének korábbi tagjától.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szomorú hír

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dudás László a KKDSZ elnökségének korábbi tagja, az országos könyvtári tagozat volt vezetője 2016. december 5-én, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt.

Távozása a KKDSZ és az egész szakszervezeti élet számára pótolhatatlan veszteség.
Dudás László nyugdíjazásáig a váci Katona Lajos Városi Könyvtár állománygyarapítási csoportvezetője volt. A Madách Imre Művelődési Központban, a KKDSZ megalakulását követően vezetőségi tag, majd titkári tisztséget töltött be. A Katona Lajos Könyvtárban 1992-2010 között alapszervezeti titkár, és ugyanez évtől a KKDSZ Pest megyei ügyvivője, 2009-től 2014 májusáig megyei elnöke volt. A váci városi Szakszervezetek Együttműködési Fóruma ügyvivője, és 2015-ig a SZEF Felügyelő Bizottságának tagja.

  

A hamvasztás után búcsúztató 2016. december 14-én, szerdán 14.00 órakor lesz Vácott, a Duna-parti sétány Liget felöli oldalán (A MOMO étteremmel szembeni partszakaszon).

Szeretett halottunk akaratának megfeleselően a Dunán indul utolsó útjára, ezért a gyászolók egy szál virággal tudnak elbúcsúzni tőle.

 

Emléke örökre velünk marad!

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a