Keresés
Close this search box.

’56 humora

’56 humora felülemelkedett sok mindenen. Győzött – és éveken át ünnep-és hétköznap velünk volt. Közreadunk belőle: tisztelettel és tisztelgéssel. (1.rész)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’56 humora

Győztes háború, forradalom nélkül nincs nemzet – fogalmazták meg már néhányan. 1956 humora felülemelkedett oly sok mindenen. Győzött – és éveken át ünnep-és hétköznap velünk volt. Közreadunk belőle: tisztelettel és tisztelgéssel – minden napra. Tanulságuk többször máig hat. (1.rész)

 

Munkafront

–         Mi a legnagyobb fegyelmezetlenség?

–         Okosabbnak lenni a feljebbvalónál.

Melléknévragozás

  1. Naiv, naivabb, propagandista
  2. Ügyes, ügyesebb, élmunkás
  3. Korlátolt, korlátoltabb, funkcionárius

 

Gondolkodó

Józsi bácsi a rombadőlt Üllői úton csóválja a fejét.

–         Ha nem tudnám, hogy a szocializmust építjük, azt kellene hinnem, hogy háború van.

 

SZEF Sajtóiroda gyűjtése

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a