’56 humora

’56 humora felülemelkedett sok mindenen. Győzött – és éveken át ünnep-és hétköznap velünk volt. Közreadunk belőle: tisztelettel és tisztelgéssel. (1.rész)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’56 humora

Győztes háború, forradalom nélkül nincs nemzet – fogalmazták meg már néhányan. 1956 humora felülemelkedett oly sok mindenen. Győzött – és éveken át ünnep-és hétköznap velünk volt. Közreadunk belőle: tisztelettel és tisztelgéssel – minden napra. Tanulságuk többször máig hat. (1.rész)

 

Munkafront

–         Mi a legnagyobb fegyelmezetlenség?

–         Okosabbnak lenni a feljebbvalónál.

Melléknévragozás

  1. Naiv, naivabb, propagandista
  2. Ügyes, ügyesebb, élmunkás
  3. Korlátolt, korlátoltabb, funkcionárius

 

Gondolkodó

Józsi bácsi a rombadőlt Üllői úton csóválja a fejét.

–         Ha nem tudnám, hogy a szocializmust építjük, azt kellene hinnem, hogy háború van.

 

SZEF Sajtóiroda gyűjtése

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.