Sztrájk! Plakátok! Most és…

Az MKKSZ szeptember közepére hirdetett sztrájkját támogatandó többféle formátumban közreadunk néhány plakátot…

Az MKKSZ sztrájkját támogatandó többféle formátumban közreadunk néhány segédanyagot. Felhasználhatóak, letölthetőek most és ….később is. Rendkívül hasznos, praktikus információkat tartalmaznak – jól áttekinthető formában. Ötleteket meríthetnek belőle más szervezetek is! Kérlek Benneteket, legyünk hálásak legalább azzal, hogy szept. 14-én szolidaritásunkat fejezzük ki – hiszen mindannyiunkért küzdenek!

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.