Keresés
Close this search box.

NGTT ülések!!

8 napnál korábbi a meghívó, SZMSZ elfogadás, alakuló plenáris ülés…

A Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) következő ülése 2016. augusztus 31-én (szerdán) 14.00 órakor kezdődik az előzetes meghívó szerint. Helyszíne: Budapest, Báthory u. 10., az Emberi Erőforrások Minisztériumának épülete – s ott a 7. emeleti tárgyaló. Napirend: a Szervezeti és Működési Szabályzat oldalelnöki ülésén egyeztetett módosításának elfogadása illetve „Egyebek”. Talán tényleg fontos helyen fontos „időszak” veszi ezzel kezdetét, a szociális párbeszéd eddigieknél rendezettebb, rendszeresebb, érdemibb ideje jön el – teszi hozzá a kommentár.

Különösen, hogy már napokkal ezelőtt tájékoztatást kaptunk a következő ülésről is: az alakuló plenáris ülésre várhatóan 2016. szeptember 16-ig sor kerül.

A Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) Szervezeti és Működési Szabályzatának tervezetét alább csatolmányban közreadjuk.

SZEF Sajtóiroda

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a