Keresés
Close this search box.

Zalaegerszegi szolidaritás

 

 

Zalaegerszegi szolidaritás

 

 A pedagógus sztrájkkal szolidaritást vállaló SZEF tagszervezetek demonstráltak 2016. április 20-án Zalaegerszegen.

 

 A KKDSZ kezdeményezésére a Zala megyei székváros megyei könyvtára előtt 2016. április 20-án déli 12 00 órakor a SZEF nyolc tagszervezete fejezte ki egyetértését és teljes mellszélességben kiállt a pedagógus sztrájk mellett. A rendezvényen az RTL stábja is jelen volt. A Zala megyei SZEF Koordinációs Testület nevében (a koordinátor betegsége miatt) a KKDSZ megyei vezetője, Cserhalmi Henriette nyilatkozott a televíziós csatornának. Az esti adásban, bár rövidített verzióban, de közölték a riportot.

 A koordináció minden önálló tagszervezeti, illetve egységes SZEF érdekvédelmi kezdeményezés mellett kiáll, ennek érdekében mozgósítja tagjait, szimpatizánsait.

 

Szabó F. Attila

 

 (A Zalaegerszegen tartott szolidaritási demonstráció képei a Galéria rovatunkban.)

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Az ILO főigazgatójával találkoztunk

2024. június 20-án Gilbert F. Houngbo, az ILO főigazgatója találkozott magyar szakszervezeti konföderációk, munkáltatói szervezetek és a kormány képviselőivel. A szakszervezeti konföderációkkal tartott egyeztetésen a SZEF-et Csóti Csaba, elnök, Szűcs

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet