Keresés
Close this search box.

Sztrájkolhatnak a pedagógusok

Galló Istvánné PSZ elnök, SZEF alelnök a Klubrádió műsorában

 

Hallgassa meg
Hallgassa meg
Hallgassa meg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pedagógusokat és tantestületeket is fenyegetnek azzal, hogy ne csatlakozzanak a tiltakozó mozgalomhoz – mondta a Klubrádióban Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke. 
 
Szigetvári Viktor elítéli a kormány hozzáállását a pedagógusok tiltakozásához. Az Együtt elnöke a Klubrádiónak azt mondta, a KLIK működésképtelen, nem nyomozhat és fenyegethet tanárokat.

Ikotity István, az LMP országgyűlési képviselője szintén a Klubrádiónak nyilatkozva azt mondta, a kormány nem tesz semmit azért, hogy megoldja a problémát, inkább letagadja azt.

Forrás: http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=195444

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.