Sztrájkolhatnak a pedagógusok

Galló Istvánné PSZ elnök, SZEF alelnök a Klubrádió műsorában

 

Hallgassa meg
Hallgassa meg
Hallgassa meg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pedagógusokat és tantestületeket is fenyegetnek azzal, hogy ne csatlakozzanak a tiltakozó mozgalomhoz – mondta a Klubrádióban Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke. 
 
Szigetvári Viktor elítéli a kormány hozzáállását a pedagógusok tiltakozásához. Az Együtt elnöke a Klubrádiónak azt mondta, a KLIK működésképtelen, nem nyomozhat és fenyegethet tanárokat.

Ikotity István, az LMP országgyűlési képviselője szintén a Klubrádiónak nyilatkozva azt mondta, a kormány nem tesz semmit azért, hogy megoldja a problémát, inkább letagadja azt.

Forrás: http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=195444

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és