Sztrájkolhatnak a pedagógusok

Galló Istvánné PSZ elnök, SZEF alelnök a Klubrádió műsorában

 

Hallgassa meg
Hallgassa meg
Hallgassa meg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pedagógusokat és tantestületeket is fenyegetnek azzal, hogy ne csatlakozzanak a tiltakozó mozgalomhoz – mondta a Klubrádióban Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke. 
 
Szigetvári Viktor elítéli a kormány hozzáállását a pedagógusok tiltakozásához. Az Együtt elnöke a Klubrádiónak azt mondta, a KLIK működésképtelen, nem nyomozhat és fenyegethet tanárokat.

Ikotity István, az LMP országgyűlési képviselője szintén a Klubrádiónak nyilatkozva azt mondta, a kormány nem tesz semmit azért, hogy megoldja a problémát, inkább letagadja azt.

Forrás: http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=195444

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.