Konszolidálódik a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum (KÉF) működése

Az MKKSZ közleménye

Budapest, 2015. október 14., szerda (OS) – Ülésezett pénteken a KÉF. A Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum a jövőben a közigazgatásban foglalkoztatott kormánytisztviselők és köztisztviselők élet- és munkakörülményeire, foglalkoztatási feltételeire vonatkozó tárgyköröket tárgyalva tájékoztatást kér, véleményez, javaslatot tesz, ajánlást ad ki és megállapodást köt.

TÁJÉKOZTATÓK HELYETT ÉRDEMI PÁRBESZÉDET KÖVETEL A MUNKAVÁLLALÓI OLDAL

Konszolidálódhat a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum működése
Hét napirend tárgyalásával, a közszolgálati munkavégzést alapvetően meghatározó viszonyok érdemi vizsgálatával, a működést végre kiszámítható keretek közé helyező Szervezeti és Működési Szabályzat (SZMSZ) elfogadásával október 9-én az Országgyűlés épületében ülésezett a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum (KÉF). A közszolgálati életpálya ügyében azonban még most sem sikerült előre lépni, mert a téma gazdája, a Belügyminisztérium képviselője nem volt jelen.


Bővebben: http://www.mkksz.org.hu/index.php/2-uncategorised/456-konszolidalodik-a-kozszolgalati-erdekegyezteto-forum-mukodese                                     

Boros Péterné 
                                                                                                                                    MKKSZ főtitkár

Kiadó: Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete

Forrás: MTI

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN! A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a

Lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat

A lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat eredményeként a szakszervezeti konföderációk közül egyedüliként a SZEF érte el az országos közalkalmazotti reprezentatív konföderáció besoroláshoz szükséges 5%-ot meghaladó közalkalmazotti szakszervezeti tagság mértékét.