Keresés
Close this search box.

Konszolidálódik a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum (KÉF) működése

Az MKKSZ közleménye

Budapest, 2015. október 14., szerda (OS) – Ülésezett pénteken a KÉF. A Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum a jövőben a közigazgatásban foglalkoztatott kormánytisztviselők és köztisztviselők élet- és munkakörülményeire, foglalkoztatási feltételeire vonatkozó tárgyköröket tárgyalva tájékoztatást kér, véleményez, javaslatot tesz, ajánlást ad ki és megállapodást köt.

TÁJÉKOZTATÓK HELYETT ÉRDEMI PÁRBESZÉDET KÖVETEL A MUNKAVÁLLALÓI OLDAL

Konszolidálódhat a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum működése
Hét napirend tárgyalásával, a közszolgálati munkavégzést alapvetően meghatározó viszonyok érdemi vizsgálatával, a működést végre kiszámítható keretek közé helyező Szervezeti és Működési Szabályzat (SZMSZ) elfogadásával október 9-én az Országgyűlés épületében ülésezett a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum (KÉF). A közszolgálati életpálya ügyében azonban még most sem sikerült előre lépni, mert a téma gazdája, a Belügyminisztérium képviselője nem volt jelen.


Bővebben: http://www.mkksz.org.hu/index.php/2-uncategorised/456-konszolidalodik-a-kozszolgalati-erdekegyezteto-forum-mukodese                                     

Boros Péterné 
                                                                                                                                    MKKSZ főtitkár

Kiadó: Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete

Forrás: MTI

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.