Konszolidálódik a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum (KÉF) működése

Az MKKSZ közleménye

Budapest, 2015. október 14., szerda (OS) – Ülésezett pénteken a KÉF. A Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum a jövőben a közigazgatásban foglalkoztatott kormánytisztviselők és köztisztviselők élet- és munkakörülményeire, foglalkoztatási feltételeire vonatkozó tárgyköröket tárgyalva tájékoztatást kér, véleményez, javaslatot tesz, ajánlást ad ki és megállapodást köt.

TÁJÉKOZTATÓK HELYETT ÉRDEMI PÁRBESZÉDET KÖVETEL A MUNKAVÁLLALÓI OLDAL

Konszolidálódhat a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum működése
Hét napirend tárgyalásával, a közszolgálati munkavégzést alapvetően meghatározó viszonyok érdemi vizsgálatával, a működést végre kiszámítható keretek közé helyező Szervezeti és Működési Szabályzat (SZMSZ) elfogadásával október 9-én az Országgyűlés épületében ülésezett a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum (KÉF). A közszolgálati életpálya ügyében azonban még most sem sikerült előre lépni, mert a téma gazdája, a Belügyminisztérium képviselője nem volt jelen.


Bővebben: http://www.mkksz.org.hu/index.php/2-uncategorised/456-konszolidalodik-a-kozszolgalati-erdekegyezteto-forum-mukodese                                     

Boros Péterné 
                                                                                                                                    MKKSZ főtitkár

Kiadó: Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete

Forrás: MTI

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.