Keresés
Close this search box.

Nekrológ: Millerné Tarr Dóra

Temetésére 2015. október 8-án, csütörtökön 11.15-kor kerül sor a Rákospalotai temetőben

Millerné Tarr Dóra 1951-ben született Budapesten.

1975-ben végzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem vállalati gazdaságszervező szakán, 1985-ben számítástechnikai szakközgazdász diplomát szerzett..

Tanulmányai után több intézményben többfajta munkát végzett. 1975 és 1979 között részt vett a PIÉRT és a TRIÁL nagykereskedelmi vállalatok számítógépes nyilvántartási rendszerének szervezésében, 1979 és 1983 között a SZÜV-nél, majd utána 1991-ig az Állami Népesség-nyilvántartó Hivatalnál csoportvezetőként, osztályvezetőként a személyzeti és munkaügyi alrendszer szervezésével, minőségszervezéssel foglalkozott. 1991 és 1997 között a BM Adatfeldolgozó Hivatalban ügyfélszolgálati tevékenység folytatott, kiállításokat, konferenciákat, országos értekezleteket szervezett; részt vett a pénzügyi-számviteli terület számítógépes hálózatának megtervezésében.

1997-től Központi Statisztikai Hivatal Módszertani és Koordinációs és Tájékoztatási Főosztályán dolgozott. Feladatai közé tartozott többek között ügyfélszolgálati tevékenység; összefoglaló jellegű statisztikai kiadványok összeállításának koordinálása; projekt tagként szervező munka.

Millerné Tarr Dóra 1975 óta vett részt a szakszervezeti mozgalomban, ennek során különböző feladatokat látott el (pl. üdülési felelős, bizottsági tag, alapszervezeti titkár).

A KSH-ban a helyi szakszervezetbe történő belépését követően pár évvel a Tájékoztatási Főosztály szakszervezeti főbizalmija lett. 2006-ban választották meg a KSH Szakszervezetének titkárává, majd 2010 januárjában újraválasztották és nyugdíjba vonulásáig látta el ezt a tisztséget.

2011 és 2015 között a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának tagja volt.

2013-ban, a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége VIII. Kongresszusán a szervezet alelnökévé választották.

Jó problémamegoldó, kommunikációs és kapcsolatteremtő képességének nagy hasznát vette a szakszervezeti munka során.

Nyitottsága, pozitív életszemlélete, humora, kedvessége hiányozni fog mindenkinek.

Millerné Tarr Dórát a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma saját halottjának tekinti.

Temetésére 2015. október 8-án, csütörtökön 11.15-kor kerül sor a Rákospalotai temetőben (Budapest XV. ker., Szentmihályi út 111.)

Emlékét szívünkben megőrizzük!

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.