Keresés
Close this search box.

KKOP Monitoring Bizottsági tag lesz Boros Péterné

A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program Monitoring Bizottságába a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács Munkavállaló Oldala a SZEF alelnökét jelölte.

A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program Monitoring Bizottságába a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács Munkavállaló Oldala Boros Péternét, a SZEF alelnökét jelölte.

A monitoring bizottság feladata: 

– a projekt kiválasztási kritériumok elfogadása

– a kommunikációs stratégia és annak módosításainak elfogadása, valamint a végrehajtásának nyomonkövetése

– az operatív program értékelési tervének és annak módosításainak jóváhagyása, valamint a kapcsolódó intézdekések nyomomkövetése

– az éves végrehajtási jelentések és a záró végehajtési jelentés elfogadása

– az irányító hatóság által az operatív program módosítására tett javaslatok jóváhagyására

– a program célkitűzéseinek megvalósízása érdekében tett előmenetel nyomonkövetése

– az operatív program teljesítményére hatást gyakorló problémák megvitatása és nyomonkövetése.

A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program tartalmazza a közigazgatás, és a közszolgáltatási szféra kiemelt fejlesztési céljait támogató forrásokat, valamint a teljes időszakban felhasználható technikai segítségnyújtás forrásokat. A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program végcélja a szolgáltató állam megteremtéséhez való hozzájárulás.

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.