Gyászjelentés: Nagy Sándor

Elhunyt Dr. Nagy Sándor, a magyar szakszervezeti mozgalom meghatározó személyisége, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége alapító elnöke.

Elhunyt Dr. Nagy Sándor, a magyar szakszervezeti mozgalom meghatározó személyisége, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége alapító elnöke.
 
Szomorú szívvel, ezúton tájékoztatjuk kollégáit, harcostársait, egész közösségünket, hogy búcsúztatása 2015. szeptember 11-én 14 óra 30 perckor a Farkasréti temető Makovecz ravatalozójában lesz (Budapest XII., Németvölgyi út 99.).
 
A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, a Magyar Szakszervezeti Szövetség saját halottjának tekinti Dr. Nagy Sándort. A család kérésének megfelelően mindannyian egy-egy szál virággal fejezzük ki részvétünket. 
 
Budapest, 2015. szeptember 1.
 
Kapcsolódó hír: http://szef.hu/hirek/gyaszjelentes_nagy_sandor_2015

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.