Keresés
Close this search box.

Tanévkezdés előtt

Az új tanév változásairól beszélt Galló Istvánné, a PSZ elnöke a Klubrádió reggeli műsorában

Az új tanév változásairól beszélt Galló Istvánné, a PSZ elnöke a Klubrádió reggeli műsorában 2015. augusztus 28-án. Utalt arra, hogy átalakították a szakképzést, de a centrumok működéséről szóló rendeletet nem alkották meg. Elindul a szakfelügyeleti rendszer, amely szerinte a tanárok totális ellenőrzését jelenti. A gyerekeket érintő változásokról is beszélt. Hallgassa meg a beszélgetést!
 

Kapcsolódó dokumentumok:

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet