MaSzSz: Nagy Sándor szóval és tetteivel is kiállt a dolgozók érdekében

Elhunyt Nagy Sándor, volt MSZOSZ elnök, szocialista politikus.

Budapest, 2015. augusztus 24., hétfő (MTI) – Nagy Sándor szóval és tetteivel egyaránt kiállt a dolgozók érdekében, halálával az egészszakszervezeti mozgalmat érte veszteség – közölte a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSZ) a hétfőn elhunyt volt szakszervezeti vezetőre, egykori országgyűlési képviselőre emlékezve.

    Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint Nagy Sándor bátor, elveiért, a közösségért mindenkor szilárdan helytálló, azokért küzdő ember volt. A MaSzSz Nagy Sándor szellemiségét, értékrendjét megőrzi – írta az érdekvédelmi szervezet.
    Nagy Sándor a Szakszervezetek Országos Tanácsában (SZOT) több vezető pozícióban is dolgozott. 1990-1995 között a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke volt.

Forrás: MTI

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja.

A SZEF delegáltja vezeti az OMB Munkavállalói oldalát

Dudás Katalint, a SZEF delegáltját választották meg az Országos Munkavédelmi Bizottság Munkavállalói oldal ügyvivőjének. Dudás Katalin évek óta segíti a közszolgáltatásokban működő szakszervezetek munkáját, és emellett rendszeresen adja át tudását

A jobb élet reményében – Konferencia meghívó

A jobb élet reményében A kiszámíthatóságtól a munka és magánélet egyensúlyáig – az EU követelmények három tagállam jogharmonizációja tükrében Helyszín: Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr u. 35.) Időpont: 2023.03.23. Tovább