MaSzSz: Nagy Sándor szóval és tetteivel is kiállt a dolgozók érdekében

Elhunyt Nagy Sándor, volt MSZOSZ elnök, szocialista politikus.

Budapest, 2015. augusztus 24., hétfő (MTI) – Nagy Sándor szóval és tetteivel egyaránt kiállt a dolgozók érdekében, halálával az egészszakszervezeti mozgalmat érte veszteség – közölte a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSZ) a hétfőn elhunyt volt szakszervezeti vezetőre, egykori országgyűlési képviselőre emlékezve.

    Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint Nagy Sándor bátor, elveiért, a közösségért mindenkor szilárdan helytálló, azokért küzdő ember volt. A MaSzSz Nagy Sándor szellemiségét, értékrendjét megőrzi – írta az érdekvédelmi szervezet.
    Nagy Sándor a Szakszervezetek Országos Tanácsában (SZOT) több vezető pozícióban is dolgozott. 1990-1995 között a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke volt.

Forrás: MTI

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

09.27-én kerekasztal beszélgetés a szolidaritásról

A szolidaritás esélyei a válságban Meghívó a Nyomtass te is! klubeseményére   Időpont: 2022. szeptember 27. kedd, 19:00 óra Téma: Működhet-e a szolidaritás a válságban? Van-e esélye a szakszervezetek összefogásának,

Régiós szakszervezeti szervezkedés Bécsben

Közép-Európai Szakszervezetek Találkozója   Az Osztrák Szakszervezeti Szövetség (ÖGB) meghívására 2022. szeptember 5-6-án Bécsbe látogatott 5 ország 6 szakszervezeti konföderációja – köztük a SZEF és a MASZSZ delegációja -, hogy