Keresés
Close this search box.

PSZ aláírásgyűjtési akció

Egyetért-e Ön azzal, hogy a tankötelezettség annak a tanévnek a végéig tartson, amelyben a tanuló a 18 életévét betölti? Ha igen csatlakozzon a PSZ aláírásgyűjtési akciójához!

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

“Egyetért-e Ön azzal, hogy a tankötelezettség annak a tanévnek a végéig tartson, amelyben a tanuló a 18 életévét betölti?” 

ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVHEZ

Köszönjük, hogy segíti az aláírásgyűjtést!

  1. Nyomtassa ki A4-es méretben, fekvő formátumban. Fontos, hogy a nyomtatásnál a ‘VALÓS MÉRET’ beállítást válassza!
  1. A aláírásgyűjtő-ív alján találja ‘Az aláírást gyűjtő polgár’ feliratú rovatot. Ide írja be a lakcímkártyán szereplő teljes nevét, majd a személyi azonosítószámát. A személyi azonosítót írhatja kötőjelekkel elválasztva, ahogy a lakcímkártyán szerepel vagy egybe.

(Ha nincs személyi azonosítója, de van magyar útlevele, akkor annak a számát írja a személyi azonosító helyére. Ha más, az állampolgárságodat igazoló okmánnyal rendelkezik, akkor annak számát írja be és az okmányon található vonalkód alatt feltüntetett számot.)

  1. Végül írja alá a ‘saját kezű aláírás’ mezőben. Így megkezdheti a gyűjtést.

Nagyon figyeljen a következőkre!

  • Az ívet csak KÉK tollal szabad kitölteni. A kitöltéshez a lakcímkártyán szereplő adatokat kell használni!
  • Az ‘olvasható családi és utónév’ oszlopba azt a teljes nevet kell írni, ami az aláíró lakcímkártyáján szerepel.
  • A ‘személyi azonosító’ az aláíró lakcímkártyáján szereplő 11 jegyű szám.
  • Az ‘anyja születési családi és utóneve’ oszlopba azt a teljes nevet kell írni, ami az aláíró lakcímkártyáján szerepel.
  • A ‘saját kezű aláírás’ az, ahogy az aláíró aláírni szokott.
  • A gyűjtő mindent kitölthet, csak az aláírás kell sajátkezű legyen.

A fentieken kívül semmit ne írjon és ne rajzoljon az ívre, mert érvénytelen lesz!

Az aláírásokat 2015. szeptember 28-ig lehet gyűjteni.

A kitöltött íveket a Pedagógusok Szakszervezete adott megyei irodájában lehet leadni. A pontos címet, elérhetőségeket megtalálja:

www.pedagogusok.hu (a logó mellett található szürke sávban), “A Szakszervezetről” / “Felépítés” link alatt, az adott megyére kattintva.

Budapest, 2015. augusztus 18.

Letölthető aláírásgyűjtő ív a csatolmányban!

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a