PSZ aláírásgyűjtési akció

Egyetért-e Ön azzal, hogy a tankötelezettség annak a tanévnek a végéig tartson, amelyben a tanuló a 18 életévét betölti? Ha igen csatlakozzon a PSZ aláírásgyűjtési akciójához!

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

“Egyetért-e Ön azzal, hogy a tankötelezettség annak a tanévnek a végéig tartson, amelyben a tanuló a 18 életévét betölti?” 

ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVHEZ

Köszönjük, hogy segíti az aláírásgyűjtést!

  1. Nyomtassa ki A4-es méretben, fekvő formátumban. Fontos, hogy a nyomtatásnál a ‘VALÓS MÉRET’ beállítást válassza!
  1. A aláírásgyűjtő-ív alján találja ‘Az aláírást gyűjtő polgár’ feliratú rovatot. Ide írja be a lakcímkártyán szereplő teljes nevét, majd a személyi azonosítószámát. A személyi azonosítót írhatja kötőjelekkel elválasztva, ahogy a lakcímkártyán szerepel vagy egybe.

(Ha nincs személyi azonosítója, de van magyar útlevele, akkor annak a számát írja a személyi azonosító helyére. Ha más, az állampolgárságodat igazoló okmánnyal rendelkezik, akkor annak számát írja be és az okmányon található vonalkód alatt feltüntetett számot.)

  1. Végül írja alá a ‘saját kezű aláírás’ mezőben. Így megkezdheti a gyűjtést.

Nagyon figyeljen a következőkre!

  • Az ívet csak KÉK tollal szabad kitölteni. A kitöltéshez a lakcímkártyán szereplő adatokat kell használni!
  • Az ‘olvasható családi és utónév’ oszlopba azt a teljes nevet kell írni, ami az aláíró lakcímkártyáján szerepel.
  • A ‘személyi azonosító’ az aláíró lakcímkártyáján szereplő 11 jegyű szám.
  • Az ‘anyja születési családi és utóneve’ oszlopba azt a teljes nevet kell írni, ami az aláíró lakcímkártyáján szerepel.
  • A ‘saját kezű aláírás’ az, ahogy az aláíró aláírni szokott.
  • A gyűjtő mindent kitölthet, csak az aláírás kell sajátkezű legyen.

A fentieken kívül semmit ne írjon és ne rajzoljon az ívre, mert érvénytelen lesz!

Az aláírásokat 2015. szeptember 28-ig lehet gyűjteni.

A kitöltött íveket a Pedagógusok Szakszervezete adott megyei irodájában lehet leadni. A pontos címet, elérhetőségeket megtalálja:

www.pedagogusok.hu (a logó mellett található szürke sávban), “A Szakszervezetről” / “Felépítés” link alatt, az adott megyére kattintva.

Budapest, 2015. augusztus 18.

Letölthető aláírásgyűjtő ív a csatolmányban!

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és

SZEF Nyugdíjas Tagozatának továbbképzése

Tájékoztató   2022. november 23-án a SZEF Nyugdíjas Szervezete továbbképző konferenciát tartott a Benczúr Hotelben. A rendezvényen neves közgazdász egyetemi tanárok és szociológus tartott előadást a megjelent nyugdíjas szakszervezeti tagoknak.

Júliusi EGSZB vélemények

Az európai társadalmakat már eddig is súlyosan érintette a világjárvány, az ukrán válság pedig egy újabb hatalmas sokkhatás, amelyet leginkább társadalmaink legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő tagjai éreznek meg. Az elkövetkező uniós