Keresés
Close this search box.

Jelen lenni, elmondani

Boros Péterné, az MKKSZ főtitkára bekapcsolódott a Klubrádió sorozatába

Az Athenaeum, a Szociáldemokrata Staféta sorozatának kétszer is vendége volt az MKKSZ főtitkára. A kérdezett, majd a kérdező szerepében Boros Péterné kétszer egy órás adásban átfogó képet nyújthatott szakszervezetünk törekvéseiről, a közszolgálati ágazatokban dolgozók helyzetéről.

Mivel a Klubrádió sugárzási körzete alig fedi le a főváros területét, és vidéki frekvenciáit már mind elvesztette, ezeket az adásokat csak kevesen hallgathatták élőben.

Az alábbiakban küldjük azokat a linkeket, ahonnan a műsorok hanganyagai letölthetők.

E két beszélgetésben az összefüggéseket jól bemutató és feltáró képet ad Boros Péterné a közszolgálati terület mai helyzetének okairól. E beszélgetések azért kiemelkedően fontosak, mert bebizonyítják; a napi bulvár hírözön ködfüggönyén át is meglátható a valódi okok és a működő társadalmi mechanizmusok lényege. És arra is bizonyosságot kapunk; ha a média kellő időt szentel rá, képesek vagyunk az elemzőkészség, a programadás és a kommunikáció területén is felvenni a versenyt. Ma leginkább az a baj, hogy a politikai pártok vezetői és a kormányzat emberei rendre kikerülik az érdemi párbeszéd lehetőségét.

Bánfalvi István beszélget Boros Péternével (1.rész)

Bánfalvi István beszélget Boros Péternével   (2.rész)

Bánfalvi István beszélget Boros Péternével   (3.rész)

Boros Péterné beszélget Misetics Bálinttal (1.rész)

Boros Péterné beszélget Misetics Bálinttal (2.rész)

Boros Péterné beszélget Misetics Bálinttal (3.rész)

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.