Jelen lenni, elmondani

Boros Péterné, az MKKSZ főtitkára bekapcsolódott a Klubrádió sorozatába

Az Athenaeum, a Szociáldemokrata Staféta sorozatának kétszer is vendége volt az MKKSZ főtitkára. A kérdezett, majd a kérdező szerepében Boros Péterné kétszer egy órás adásban átfogó képet nyújthatott szakszervezetünk törekvéseiről, a közszolgálati ágazatokban dolgozók helyzetéről.

Mivel a Klubrádió sugárzási körzete alig fedi le a főváros területét, és vidéki frekvenciáit már mind elvesztette, ezeket az adásokat csak kevesen hallgathatták élőben.

Az alábbiakban küldjük azokat a linkeket, ahonnan a műsorok hanganyagai letölthetők.

E két beszélgetésben az összefüggéseket jól bemutató és feltáró képet ad Boros Péterné a közszolgálati terület mai helyzetének okairól. E beszélgetések azért kiemelkedően fontosak, mert bebizonyítják; a napi bulvár hírözön ködfüggönyén át is meglátható a valódi okok és a működő társadalmi mechanizmusok lényege. És arra is bizonyosságot kapunk; ha a média kellő időt szentel rá, képesek vagyunk az elemzőkészség, a programadás és a kommunikáció területén is felvenni a versenyt. Ma leginkább az a baj, hogy a politikai pártok vezetői és a kormányzat emberei rendre kikerülik az érdemi párbeszéd lehetőségét.

Bánfalvi István beszélget Boros Péternével (1.rész)

Bánfalvi István beszélget Boros Péternével   (2.rész)

Bánfalvi István beszélget Boros Péternével   (3.rész)

Boros Péterné beszélget Misetics Bálinttal (1.rész)

Boros Péterné beszélget Misetics Bálinttal (2.rész)

Boros Péterné beszélget Misetics Bálinttal (3.rész)

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és

SZEF Nyugdíjas Tagozatának továbbképzése

Tájékoztató   2022. november 23-án a SZEF Nyugdíjas Szervezete továbbképző konferenciát tartott a Benczúr Hotelben. A rendezvényen neves közgazdász egyetemi tanárok és szociológus tartott előadást a megjelent nyugdíjas szakszervezeti tagoknak.

Júliusi EGSZB vélemények

Az európai társadalmakat már eddig is súlyosan érintette a világjárvány, az ukrán válság pedig egy újabb hatalmas sokkhatás, amelyet leginkább társadalmaink legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő tagjai éreznek meg. Az elkövetkező uniós