Újabb demonstráció az egészségügyi dolgozókért

Az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség szervezetei újabb demonstrációt szerveznek Semmelweis Napon

Újabb demonstrációt szervez az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség 2015. július 1-jén, a Semmelweis Napon, mivel mint írják a közalkalmazottakat és köztisztviselőket érintő területeken ez idáig (a megmozdulások, demonstrációk, figyelemfelkeltő akciók és tárgyalások ellenére) az ígéretekkel ellentétben és a várakozásoktól eltérően nem történt semmilyen érdemleges változás.

A humánerőforrás hiány fokozódott a szociális és egészségügyi területen.

A biztonságos munkavégzéshez szükséges minimumfeltételek az egészségügyi és szociális területen egyre kevésbé biztosíthatóak!

Az alacsony bér, a túlterheltség, a közalkalmazotti és köztisztviselői szférában egyre nagyobb elégedetlenséget szül. 

Ezért arra hívnak fel minden ágazati szakszervezetet, szövetséget és konföderációt, hogy egy egységes demonstrációval adjanak hangot az egész társadalmat érintő problémákra, mutassanak rá a problémák megoldásának elodázhatatlanságára!

A SZEF szolidáris az akcióval és mozgósításra hívja fel tagszervezeteit!

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A NYUSZET nyílt levele a Miniszterelnöknek

A NYUSZET szeptember 25-én nyílt levelet intézett az Idősek Tanácsa elnökéhez, Orbán Viktor miniszterelnökhöz. A szervezet — melynek tagja a SZEF Nyugdíjas Választmánya is — ebben a válságos, régen nem

09.27-én kerekasztal beszélgetés a szolidaritásról

A szolidaritás esélyei a válságban Meghívó a Nyomtass te is! klubeseményére   Időpont: 2022. szeptember 27. kedd, 19:00 óra Téma: Működhet-e a szolidaritás a válságban? Van-e esélye a szakszervezetek összefogásának,