Levél Varga Mihályhoz

Az OKÉT Munkavállalói Oldala levélben fordult Dr. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez

Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) Munkavállalói Oldala levélben fordult Dr. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez, amelyben arra kérte a minisztert, hogy vegyen részt a költségvetés kapcsán az OKÉT keretében lezajló egyeztetéseken.

Ezt a Munkavállalói Oldal képviselői azért tartják szükségesnek, mert a Kormányzati Oldal képviselői mindezidáig nem rendelkeztek kellő felhatalmazással ahhoz, hogy a szakszervezetek által megfogalmazott módosításokat, javaslatokat kezelni tudják.

Emiatt szakadtak meg a tárgyalások 2015. május 28-án. Kapcsolódó hír itt.

A teljes levél a csatolmányban olvasható.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.