Levél Varga Mihályhoz

Az OKÉT Munkavállalói Oldala levélben fordult Dr. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez

Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) Munkavállalói Oldala levélben fordult Dr. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez, amelyben arra kérte a minisztert, hogy vegyen részt a költségvetés kapcsán az OKÉT keretében lezajló egyeztetéseken.

Ezt a Munkavállalói Oldal képviselői azért tartják szükségesnek, mert a Kormányzati Oldal képviselői mindezidáig nem rendelkeztek kellő felhatalmazással ahhoz, hogy a szakszervezetek által megfogalmazott módosításokat, javaslatokat kezelni tudják.

Emiatt szakadtak meg a tárgyalások 2015. május 28-án. Kapcsolódó hír itt.

A teljes levél a csatolmányban olvasható.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN! A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a

Lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat

A lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat eredményeként a szakszervezeti konföderációk közül egyedüliként a SZEF érte el az országos közalkalmazotti reprezentatív konföderáció besoroláshoz szükséges 5%-ot meghaladó közalkalmazotti szakszervezeti tagság mértékét.