Keresés
Close this search box.

Szolidaritással az egészségügyi dolgozókért

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szolidaritását fejezi ki az egészségügyi dolgozók május 12-re meghirdetett demonstrációjával.

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szolidaritását fejezi ki az egészségügyi dolgozók 2015. május 12-re meghirdetett demonstrációjával.

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma fontosnak tartja, hogy a magyar egészségügy helyzete és a benne dolgozó munkavállalók megbecsülése, mind anyagilag, mind erkölcsileg javuljon. 

Jogos igényeik érvényesítéséhez sok sikert kívánunk! 

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma minden olyan munkavállalói érdekérvényesítést támogat, amely a munkavállalók jogos követeléseinek és érdekeinek védelmében történik.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

  Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik