Lázár János válasza a KSZSZ nyílt levelére

Válasz a Miniszterelnökségen dolgozó kormánytisztviselők kinevezésének egyoldalú módosításával kapcsolatos nyílt levélre.

A Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSZSZ) 2014. december 3-án nyílt levélben fordult Lázár Jánoshoz, a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez a Miniszterelnökségen kiadott „Kinevezés módosítással kapcsolatos tájékoztatás a kormányzati szolgálati jogviszonyt érintő egyéb kérdésekről” című dokumentum kapcsán, amely véleményük szerint nem felel meg a jogszabályi előírásoknak.

Mintegy egy hónap elteltével a következő válasz érkezett a Miniszterelnökségtől:

Pdf verzió a csatolmányban. 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.