Keresés
Close this search box.

Lázár János válasza a KSZSZ nyílt levelére

Válasz a Miniszterelnökségen dolgozó kormánytisztviselők kinevezésének egyoldalú módosításával kapcsolatos nyílt levélre.

A Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSZSZ) 2014. december 3-án nyílt levélben fordult Lázár Jánoshoz, a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez a Miniszterelnökségen kiadott „Kinevezés módosítással kapcsolatos tájékoztatás a kormányzati szolgálati jogviszonyt érintő egyéb kérdésekről” című dokumentum kapcsán, amely véleményük szerint nem felel meg a jogszabályi előírásoknak.

Mintegy egy hónap elteltével a következő válasz érkezett a Miniszterelnökségtől:

Pdf verzió a csatolmányban. 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet