Pro Meritis díjátadás

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete április 8-án tartott X. Kongresszusán kitüntetésben részesült Sass Bálintné a SZEF Hajdú-Bihar megyei ügyvivője, Dudás László a Szef PEB tagja.

A KKDSZ 1999. évben alapította a Pro Meritis díjat. A díjjal Janzer Frigyes szobrászművész e célra készített plakettje, valamint díszoklevél és pénzjutalom jár. A díjat a KKDSZ azon jelenlegi vagy egykori tagjai kaphatják, akik mind szakmai munkájuk, mind a szakszervezetben végzett tevékenységük során kiérdemelték a közösség elismerését, kiemelkedő mértékben hozzájárultak a KKDSZ szakmai, érdekvédelmi munkájának sikeréhez. A díj átadására – rendkívüli esetek kivételével – a KKDSZ öt évenkénti tisztújító kongresszuson kerül sor.

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete április 8-án tartott X. Kongresszusán Csóti Csaba a Pro Meritis Díj kuratóriumának elnöke ismertette a döntést, és adta át a díjakat.

A 2014. évi kitüntetettek:

  • Sass Bálintné (Hajdú Bihar megye)
  • Zentai Éva (Csongrád megye)
  • Dudás László (Pest megye).

Sass Bálintné a SZEF Hajdú-Bihar megyei ügyvivője, Dudás László a Szef PEB tagja.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Júliusi EGSZB vélemények

Az európai társadalmakat már eddig is súlyosan érintette a világjárvány, az ukrán válság pedig egy újabb hatalmas sokkhatás, amelyet leginkább társadalmaink legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő tagjai éreznek meg. Az elkövetkező uniós