Keresés
Close this search box.

Pro Meritis díjátadás

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete április 8-án tartott X. Kongresszusán kitüntetésben részesült Sass Bálintné a SZEF Hajdú-Bihar megyei ügyvivője, Dudás László a Szef PEB tagja.

A KKDSZ 1999. évben alapította a Pro Meritis díjat. A díjjal Janzer Frigyes szobrászművész e célra készített plakettje, valamint díszoklevél és pénzjutalom jár. A díjat a KKDSZ azon jelenlegi vagy egykori tagjai kaphatják, akik mind szakmai munkájuk, mind a szakszervezetben végzett tevékenységük során kiérdemelték a közösség elismerését, kiemelkedő mértékben hozzájárultak a KKDSZ szakmai, érdekvédelmi munkájának sikeréhez. A díj átadására – rendkívüli esetek kivételével – a KKDSZ öt évenkénti tisztújító kongresszuson kerül sor.

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete április 8-án tartott X. Kongresszusán Csóti Csaba a Pro Meritis Díj kuratóriumának elnöke ismertette a döntést, és adta át a díjakat.

A 2014. évi kitüntetettek:

  • Sass Bálintné (Hajdú Bihar megye)
  • Zentai Éva (Csongrád megye)
  • Dudás László (Pest megye).

Sass Bálintné a SZEF Hajdú-Bihar megyei ügyvivője, Dudás László a Szef PEB tagja.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az