Pro Meritis díjátadás

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete április 8-án tartott X. Kongresszusán kitüntetésben részesült Sass Bálintné a SZEF Hajdú-Bihar megyei ügyvivője, Dudás László a Szef PEB tagja.

A KKDSZ 1999. évben alapította a Pro Meritis díjat. A díjjal Janzer Frigyes szobrászművész e célra készített plakettje, valamint díszoklevél és pénzjutalom jár. A díjat a KKDSZ azon jelenlegi vagy egykori tagjai kaphatják, akik mind szakmai munkájuk, mind a szakszervezetben végzett tevékenységük során kiérdemelték a közösség elismerését, kiemelkedő mértékben hozzájárultak a KKDSZ szakmai, érdekvédelmi munkájának sikeréhez. A díj átadására – rendkívüli esetek kivételével – a KKDSZ öt évenkénti tisztújító kongresszuson kerül sor.

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete április 8-án tartott X. Kongresszusán Csóti Csaba a Pro Meritis Díj kuratóriumának elnöke ismertette a döntést, és adta át a díjakat.

A 2014. évi kitüntetettek:

  • Sass Bálintné (Hajdú Bihar megye)
  • Zentai Éva (Csongrád megye)
  • Dudás László (Pest megye).

Sass Bálintné a SZEF Hajdú-Bihar megyei ügyvivője, Dudás László a Szef PEB tagja.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.