Keresés
Close this search box.

Gyászjelentés: dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna, az MKKSZ alelnöke és Győr-Moson-Sopron megyei titkára 2014. május 14-én elhunyt.

MKKSZ GYÁSZJELENTÉS

Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete mély fájdalommal tudatja, hogy Dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna az MKKSZ Alelnöke, Győr-Moson-Sopron megye titkára 2014. május 14-én elhunyt.

Az MKKSZ saját halottjának temetése 2014. május 19-én, hétfőn, 16:00-kor lesz a Győr Nádorvárosi köztemető régi ravatalozójában.

Drága halottunk emlékét megőrizzük!

Budapest, 2014-05-15.

Árva János elnök

Boros Péterné főtitkár 

A SZEF is fájó szívvel búcsúzik Dr. Németiné Bozsoki Zsuzsannától, aki a SZEF Foglalkoztatáspolitikai Bizottságának  és a Regionális Munkaügyi Tanács tagja volt. 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az