Gyászjelentés: dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna, az MKKSZ alelnöke és Győr-Moson-Sopron megyei titkára 2014. május 14-én elhunyt.

MKKSZ GYÁSZJELENTÉS

Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete mély fájdalommal tudatja, hogy Dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna az MKKSZ Alelnöke, Győr-Moson-Sopron megye titkára 2014. május 14-én elhunyt.

Az MKKSZ saját halottjának temetése 2014. május 19-én, hétfőn, 16:00-kor lesz a Győr Nádorvárosi köztemető régi ravatalozójában.

Drága halottunk emlékét megőrizzük!

Budapest, 2014-05-15.

Árva János elnök

Boros Péterné főtitkár 

A SZEF is fájó szívvel búcsúzik Dr. Németiné Bozsoki Zsuzsannától, aki a SZEF Foglalkoztatáspolitikai Bizottságának  és a Regionális Munkaügyi Tanács tagja volt. 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és