Gyászjelentés: dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna, az MKKSZ alelnöke és Győr-Moson-Sopron megyei titkára 2014. május 14-én elhunyt.

MKKSZ GYÁSZJELENTÉS

Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete mély fájdalommal tudatja, hogy Dr. Németiné Bozsoki Zsuzsanna az MKKSZ Alelnöke, Győr-Moson-Sopron megye titkára 2014. május 14-én elhunyt.

Az MKKSZ saját halottjának temetése 2014. május 19-én, hétfőn, 16:00-kor lesz a Győr Nádorvárosi köztemető régi ravatalozójában.

Drága halottunk emlékét megőrizzük!

Budapest, 2014-05-15.

Árva János elnök

Boros Péterné főtitkár 

A SZEF is fájó szívvel búcsúzik Dr. Németiné Bozsoki Zsuzsannától, aki a SZEF Foglalkoztatáspolitikai Bizottságának  és a Regionális Munkaügyi Tanács tagja volt. 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Koreai delegációt fogadtunk

Koreai delegációt fogadott a SZEF küldöttsége, ahol az elmúlt 20 évben a tudatos szakszervezeti oktatással megerősített mozgalomról hallhattunk szaktársainktól. Hogyan tört ki az elnyomásból 20 éve a dél-koreai mozgalom? Hogyan

A lakhatási-és energiaválság lehetséges megoldásai

Beszámoló a Szolidáris Gazdaság Központ lakhatási válság műhely konferenciájáról 2023.09.20-21. Budapest A Szolidáris Gazdaság központ zártkörű műhely konferenciát tartott az Európában kialakult lakhatási-és energiaválság lehetséges megoldásairól. A szakszervezetek képviselői a