Levél Lovász László akadémikusnak, a Magyar Tudományos Akadémia elnökének

A Magyar Szakszervezeti Szövetség levele

Lovász László
akadémikus,
a Magyar Tudományos Akadémia elnöke

BUDAPEST

Budapest, 2014. május 8.

Tisztelt Elnök Úr!

A Magyar Szakszervezeti Szövetség, az azt alkotó Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, valamint a szervezeteinkhez tartozó mintegy 250 ezer szakszervezeti tag nevében gratulálunk ahhoz, hogy Önt a Magyar Tudományos Akadémia 185. Közgyűlése az általunk is nagyra becsült, a magyar tudományos és közéletben kiemelt fontosságú intézmény 20. elnökévé választotta.

Tisztelt Elnök Úr!

Szakszervezeteink képviselői a magyarországi társadalmi és szociális párbeszéd fontos intézményeiben, a korábbi Gazdasági és Szociális Tanácsban, a jelenleg működő Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsban jól együttműködött az akadémia korábbi elnökeivel, a tudományos élet képviselőivel.

Bízunk abban, hogy ez az együttműködés az Ön megválasztását követően is változatlan marad.

Felelősségteljes munkájához nagyon jó egészséget és sok sikert kívánunk.

Pataky Péter
a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke,
az MSZOSZ elnöke

Székely Tamás
a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke,
az ASZSZ elnöke

Varga László
a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke,
a SZEF elnöke

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.