Keresés
Close this search box.

A MaSzSz vendégei voltak Európa Parlamenti képviselő-jelöltek

A DK, az EGYÜTT-PM, a FIDESZ, az LMP és az MSZP is elfogadta a Magyar Szakszervezeti Szövetség meghívását.

Néhány hét múlva sor kerül az európai választásokra. Az Európai Unió 28 tagállamában döntenek a választók arról, hogy kik legyenek a következő öt évben EP-képviselők. A választások előtt minden uniós országban felhívják a választópolgárok figyelmét a döntésük fontosságára. 

Magyarországon május 25-én lesz az EP-választás, amelyen eldől, hogy kik foglalhatják el a Magyarországnak járó 21 helyet a 751 fős testületben.

Május elsején a Városligetben, a Magyar Szakszervezeti Szövetség meghívására öt párt Európa Parlament képviselő-jelöltjei vettek részt a fórumon:
Niedermüller Péter (Demokratikus Koalíció), Krasztev Péter (Együtt – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség), Kósa Ádám (FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség), Meszerics Tamás (Lehet Más a Politika), és Szanyi Tibor (Magyar Szocialista Párt).

A Magyar Szakszervezeti Szövetség, az Európai Szakszervezeti Szövetség tagszervezetének – kiáltványa az Európai Parlamenti választásokra: Szociális Párbeszédet! 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Megemlékeztünk Somogyi Béláról

2024. február 16-án újból megemlékeztünk a becstelenül meggyilkolt Somogyi Bélára és Bacsó Bélára. Idén újítottunk, hiszen 3 helyszínen egy városi sétával egybekötve igyekeztünk minél többet megtudni a korról és Józsefváros