Keresés
Close this search box.

Gyászjelentés: Bozóky Ferencné

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Bozóky Ferencné Ilona, a SZEF volt Titkárságvezetője 2014. január 26-án elhunyt.

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal , akik ismerték és szerették, hogy

Bozóky Ferencné,

a SZEF volt Titkárságvezetője 2014. január 26-án elhunyt.

Temetésére 2014. február 3-án kerül sor Gyömrőn, a Mende úti új temetőben.

Bozóky Ferencné Ica emlékét, aki 1992 és 2007 között állt a SZEalkalmazásában, szívükben őrzik volt munkatársai, kollégái.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Az ILO főigazgatójával találkoztunk

2024. június 20-án Gilbert F. Houngbo, az ILO főigazgatója találkozott magyar szakszervezeti konföderációk, munkáltatói szervezetek és a kormány képviselőivel. A szakszervezeti konföderációkkal tartott egyeztetésen a SZEF-et Csóti Csaba, elnök, Szűcs

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet