Keresés
Close this search box.

Azonnali béremelést!

Az ATV Híróra vendége Bárdos Judit főtitkár, Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete.

A ATV Híróra vendége volt Bárdos Judit, a Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének főtitkára, a KÖZDEMOSZ képviselője.

Bárdos Judit, a szakszervezet főtitkára az ATV Start-ban elmondta, a belügyi dolgozók juttatásaira vonatkozóan 2008 óta semmilyen változás nem történt, ezért 2014-ben egy húsz százalékos béremelést tartanának reálisnak. Bárdos szerint mindez a költségvetésben nagyjából négyszáz milliárd forint kiadást jelentene, de mint mondta, arra van pénz, amire a politika szeretné, hogy legyen.
 
Bárdos szerint kizárólag Orbán Viktor politikai akaratán múlik, hogy a kormány rendezi-e közel hatszázezer munkavállaló sorsát. Ha nem rendezi, akkor bizony ez azt jelenti, hogy a kormány többet költ stadionokra, mint a közszolgálati dolgozókra – vélekedett a szakszervezeti vezető, aki azt is elmondta, hogy nem szeretnék utcára hívni a mintegy hatszázezer munkavállalót, már csak azért sem, mert jelenleg ott tartunk, hogy az állását kockáztatja például az a rendvédelmi dolgozó, aki az utcán, vagy akár a munkahelyén véleményt nyilvánít.

 

A beszélgetés teljes terjedelmében megtekinthető az ATV honlapján. 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Csóti Csaba a Klubrádióban

Csóti Csaba volt a Klubrádió Szolidaritás című műsorának a vendége. A SZEF elnöke a szakszervezeti oktatásról, valamint a közszféra helyzetéről beszélgetett a műsorvezető Selmeci Jánossal. Meghallgatom a a Klubrádió Szolidarítás