Keresés
Close this search box.

Pályázati felhívás – 2013

A SZEF Ügyviviő Testülsetének 2013. március 5.-i döntése alapján újabb 10 millió forint keretösszeg erejéig nyújthatnak be pályázatokat a SZEF tagszervezetei és azok alapszervezetei.

ÚJRA MEGNYÍLT A PÁLYÁZAT!

A SZEF ÜGYVIVIŐ TESTÜLSETÉNEK 2013. MÁRCIUS 5.-I DÖNTÉSE ALAPJÁN ÚJABB 10 MILLIÓ FORINT KERETÖSSZEG EREJÉIG NYÚJTHATNAK BE PÁLYÁZATOKAT A SZEF TAGSZERVEZETEI ÉS AZOK ALAPSZERVEZETEI

A pályázati felhívás szövege és a kitöltendő nyomtatványok nem változtak, a lenti linkeken elérhetőek, illetve  letölthetőek

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
A SZEF-HEZ TARTOZÓ ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEK
MUNKAHELYI SZERVEZETEK (ALAPSZERVEZETEK)
ÉS SZAKSZERVEZETI TISZTSÉGVISELŐK SZÁMÁRA

Országos konföderációnak, ágazati szakszervezetnek, munkahelyi szervezetnek egyaránt érdeke a munkavállalói érdekképviselet erejének, szervezettségének növelése. Mindezt elsősorban a taglétszám emelésével lehet elérni.

Napjainkban a magyar közszolgálat munkavállalóinak 25-28 %-a szervezett dolgozó. Ők azok, akik – a közszolgálatban dolgozó több mint 600 ezer munkavállaló érdekében – szolidáris összefogásuk eredményeképpen biztosítják a szakszervezetek működését, képviselik és védik a dolgozók érdekeit, vállalják a munkavállalói jogok érvényesítésének küzdelmes feladatait.

A munkavállalók közül sokan talán tájékozatlanságból, esetleg közömbösségből, mások vélt vagy valós félelmek miatt nem vesznek részt az érdekképviselet tevékenységében, nem vállalnak részt a közös feladatok végrehajtásából, nem tagjai a szakszervezetnek.

Tekintsük közös ügynek a szervezettség erősítését, a taglétszám növelését! Keressük meg a ma még szakszervezeten kívüli kollégáinkat és győzzük meg őket arról, hogy csak EGYÜTT LEHETÜNK SIKERESEK!

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma ezúton is segíteni kívánja az ágazati szakszervezeteket, a munkahelyi szervezeteket, alapszervezeteket.
Az Ügyvivő Testület tagszervező pályázatot hirdet számukra.
A benyújtott pályázatokat az ÜT által megbízott 6 tagú „Tagszervezési Pályázatokat Elbíráló Bizottság” (továbbiakban: TpB) értékeli, rangsorolja és véglegesen dönt a pályázatok díjazásáról.

Az Ügyvivő Testület a pályázatok befogadását időlegesen felfüggesztheti, vagy véglegesen lezárja, ha a benyújtott pályázatok alapján számított pályázati díjak összege eléri a tagszervezési pályázatra (a SZEF költségvetésében) biztosított teljes keretösszeget.

Az Ügyvivő Testület ezúton kéri fel a tagszervezeteket, hogy pályázzanak és segítsék munkahelyi szervezeteiket, alapszervezeteiket, hogy eredményesen vegyenek részt a pályázaton.

Budapest, 2012. október 02.

Ügyvivő testület nevében:

Varga László
SZEF elnök

A pályázatok típusai és a hozzájuk tartozó dokumentációk:

A pályázati folyamathoz tartozó egyéb dokumentum:
Igénylés a tagszervező kampányban való részvétel előfinanszírozására

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Megemlékeztünk Somogyi Béláról

2024. február 16-án újból megemlékeztünk a becstelenül meggyilkolt Somogyi Béláról és Bacsó Béláról. Idén először 3 helyszínen, köztük egy városi sétával egybekötve igyekeztünk minél többet megtudni a korról és Józsefváros