Keresés
Close this search box.

Szolidaritás a szociális ágazat munkavállalóival

A SZEF szolidáris a szociális ágazat munkavállalóit képviselő szakszervezetek és szakmai szervezetek által létrehozott Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság tevékenységével és egyetért a megfogalmazott követelésükkel.

Szolidaritási Nyilatkozat

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szolidáris a szociális ágazat munkavállalóit képviselő szakszervezetek és szakmai szervezetek által létrehozott Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság tevékenységével és egyetért a megfogalmazott követelésükkel. Ezért a tagszakszervezetein keresztül támogatja a célok eléréséért indított aláírásgyűjtő akciót.

A SZEF és tagszakszervezetei számára fontos, hogy a közszféra területén sehol ne alakuljon ki humán erőforrás válság, a jövedelmek biztosítsák a tisztes megélhetést és a közszféra intézményei – így a szociális intézmények – színvonalasan tudjanak szolgáltatni az igénybevevő állampolgárok, a társadalom felé.

Budapest, 2013. szeptember 19.

A SZEF Ügyvivő Testülete nevében:

 

Varga László s.k.

SZEF elnök

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

1300-an csatlakoztak a munkaképesség-vizsgálatunkhoz!

A SZEF szakszervezeteinek aktivistái 4 héten keresztül papír alapú mérést folytattak a munkahelyeken, intézményekben. A kérdőívezés érintette a kulturális, művészeti, oktatási, szociális ágazatokat, illetve bekapcsolódtak kollégák a telekommunikáció, valamint a

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az