“Egyeztettek és semmire nem mentek?”

Galló Istvánné PSZ elnök televíziós megjelenései a Pedagógus Sztrájkbizottság Balog Zoltánnal történt egyeztetése kapcsán.

Galló Istvánné november 13-án az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt.

A beszélgetés teljes terjedelmében megtekinthető az ATV honlapján.

Ezt követően november 14-én az MTV Ma reggel, ill. Este című műsorába is meghívták, ahol beszámolt az egyeztetések menetéről.

November 15-én pedig a TV2 Mokka című reggeli műsorában szerepelt.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és