Keresés
Close this search box.

A PSZ parlamenti vitanapot kezdeményez

A PSZ a Magyar Országgyűlés képviselőihez fordult, kezdeményezi egy parlamenti vitanap megtartását és egy parlamenti bizottság létrehozását a köznevelési törvény bevezetésének előkészítettségéről.

PEDAGÓGUSOK SZAKSZERVEZETE (PSZ)


SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Pedagógusok Szakszervezete a mai napon a Magyar Országgyűlés képviselőihez fordult, melyben kezdeményezi egy parlamenti vitanap megtartását és egy parlamenti bizottság létrehozását a köznevelési törvény bevezetésének előkészítettségéről.

Kezdeményezésünkkel arra kívánjuk a döntéshozók figyelmét felhívni, hogy véleményünk szerint a közoktatás rendszerének átalakításához szeptember végén még nincsenek meg azok a feltételek, melyek garantálnák a rendszer további zavartalan működését.

A parlamenti vitanap megtartásától, illetve a parlamenti bizottságtól azt várjuk, hogy tekintse át felvetéseinket, s amennyiben helyt ad észrevételeinknek, módosítson a törvény érintett rendelkezései bevezetésének időpontján.

Budapest, 2012. szeptember 24.

Pedagógusok Szakszervezete

Forrás:www.pedagogusok.hu

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Megemlékeztünk Somogyi Béláról

2024. február 16-án újból megemlékeztünk a becstelenül meggyilkolt Somogyi Bélára és Bacsó Bélára. Idén újítottunk, hiszen 3 helyszínen egy városi sétával egybekötve igyekeztünk minél többet megtudni a korról és Józsefváros