Keresés
Close this search box.

A PSZ parlamenti vitanapot kezdeményez

A PSZ a Magyar Országgyűlés képviselőihez fordult, kezdeményezi egy parlamenti vitanap megtartását és egy parlamenti bizottság létrehozását a köznevelési törvény bevezetésének előkészítettségéről.

PEDAGÓGUSOK SZAKSZERVEZETE (PSZ)


SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Pedagógusok Szakszervezete a mai napon a Magyar Országgyűlés képviselőihez fordult, melyben kezdeményezi egy parlamenti vitanap megtartását és egy parlamenti bizottság létrehozását a köznevelési törvény bevezetésének előkészítettségéről.

Kezdeményezésünkkel arra kívánjuk a döntéshozók figyelmét felhívni, hogy véleményünk szerint a közoktatás rendszerének átalakításához szeptember végén még nincsenek meg azok a feltételek, melyek garantálnák a rendszer további zavartalan működését.

A parlamenti vitanap megtartásától, illetve a parlamenti bizottságtól azt várjuk, hogy tekintse át felvetéseinket, s amennyiben helyt ad észrevételeinknek, módosítson a törvény érintett rendelkezései bevezetésének időpontján.

Budapest, 2012. szeptember 24.

Pedagógusok Szakszervezete

Forrás:www.pedagogusok.hu

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet