Újraindul a Kikosarazó akció

Újraindul a korábbi évben sikeresnek bizonyult VDSZ Kikosarazó akció, mivel a kormányzat újabb konzultációs levelek kiküldését indítja a munkavállalókat érintő kérdésben, érdekegyeztetés nélkül.

Újraindul a VDSZ, a korábbi évben sikeresnek bizonyult Kikosarazó akciója, mivel a kormányzat újabb konzultációs levelek kiküldését indítja a munkavállalókat érintő kérdésben, érdekegyeztetés nélkül.

Ezért ismét országos jótékony levélgyűjtési akcióba kezdenek a közösségért.

Ezúttal a már részben elfogadott új adókról és a közös teherviselésről szóló miniszterelnöki leveleket várják azoktól az emberektől, akik úgy érzik, teljesen feleslegesen kérdezi őket a kormány, hiszen a tapasztalatok szerint úgysem figyel a véleményükre.

A kitöltetlen és összegyűjtött kérdőíveket a VDSZ központjában (1068 Budapest Benczúr u. 45.) lehet leadni 2012. augusztus 20-ig.

Az így begyűjtött leveleket aztán használt papírként leadják és a befolyt összeget éhező gyermekeket támogató alapítvány részére utalják át.

További információ a VDSZ honlapján.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és