Keresés
Close this search box.

Újraindul a Kikosarazó akció

Újraindul a korábbi évben sikeresnek bizonyult VDSZ Kikosarazó akció, mivel a kormányzat újabb konzultációs levelek kiküldését indítja a munkavállalókat érintő kérdésben, érdekegyeztetés nélkül.

Újraindul a VDSZ, a korábbi évben sikeresnek bizonyult Kikosarazó akciója, mivel a kormányzat újabb konzultációs levelek kiküldését indítja a munkavállalókat érintő kérdésben, érdekegyeztetés nélkül.

Ezért ismét országos jótékony levélgyűjtési akcióba kezdenek a közösségért.

Ezúttal a már részben elfogadott új adókról és a közös teherviselésről szóló miniszterelnöki leveleket várják azoktól az emberektől, akik úgy érzik, teljesen feleslegesen kérdezi őket a kormány, hiszen a tapasztalatok szerint úgysem figyel a véleményükre.

A kitöltetlen és összegyűjtött kérdőíveket a VDSZ központjában (1068 Budapest Benczúr u. 45.) lehet leadni 2012. augusztus 20-ig.

Az így begyűjtött leveleket aztán használt papírként leadják és a befolyt összeget éhező gyermekeket támogató alapítvány részére utalják át.

További információ a VDSZ honlapján.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.