Újraindul a Kikosarazó akció

Újraindul a korábbi évben sikeresnek bizonyult VDSZ Kikosarazó akció, mivel a kormányzat újabb konzultációs levelek kiküldését indítja a munkavállalókat érintő kérdésben, érdekegyeztetés nélkül.

Újraindul a VDSZ, a korábbi évben sikeresnek bizonyult Kikosarazó akciója, mivel a kormányzat újabb konzultációs levelek kiküldését indítja a munkavállalókat érintő kérdésben, érdekegyeztetés nélkül.

Ezért ismét országos jótékony levélgyűjtési akcióba kezdenek a közösségért.

Ezúttal a már részben elfogadott új adókról és a közös teherviselésről szóló miniszterelnöki leveleket várják azoktól az emberektől, akik úgy érzik, teljesen feleslegesen kérdezi őket a kormány, hiszen a tapasztalatok szerint úgysem figyel a véleményükre.

A kitöltetlen és összegyűjtött kérdőíveket a VDSZ központjában (1068 Budapest Benczúr u. 45.) lehet leadni 2012. augusztus 20-ig.

Az így begyűjtött leveleket aztán használt papírként leadják és a befolyt összeget éhező gyermekeket támogató alapítvány részére utalják át.

További információ a VDSZ honlapján.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

EU bővítési konzultáció

Az EU bővítési folyamatának előmozdítása címmel társadalmi konzultációt tartott civil szervezetek és szakszervezetek részvételével 2023. november 24-én az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete Budapesten, az