Legutóbbi “levelezésünk” Orbán Viktor miniszterelnök úrral

Legutóbbi Orbán Viktorhoz címzett levelünkre előbb titkárságvezetője, majd Czomba Sándor válaszolt

A SZEF 2012. február 13-án már megpróbálta levélben felvenni a kapcsolatot Orbán Viktor miniszterelnök úrral. Akkor a közszolgálatok egyre rosszabb helyzetére igyekeztünk felhívni a figyelmet és személyes egyeztetésre invitáltuk a miniszterelnököt.

Erre a levélre február 27-én Bali Gabriella titkárságvezető válaszolt, arról tájékoztatva bennünket, hogy levelünket illetékességből továbbították azt a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz, Matolcsy György miniszter úrhoz.

A Nemzetgazdasági Minisztérium részéről végül Czomba Sándor államtitkár válaszolt 2012. március 26.-i keltezéssel, mely levelet április 5-én kaptunk kézhez.

Ezek után a SZEF Ügyvivő Testülete úgy döntött, h reagál Czomba úr levelére és személyes konzultációra hívja az érdekegyeztetés rendszerében történt változásokról, ezen belül is különösen a közszolgálatokat érintő kérdésekről.

Valamint elkerülendő az “illetékességből” történő továbbutalást, ez alkalommal nyílt levélben fordultunk Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz, továbbra is tisztes közszolgálatokat és érdekegyeztetést kérve.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Az európai szakszervezetek nemet mondanak a megszorításokra

  Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) Gazdasági Munkabizottsága november 16-án tartotta évzáró ülését Brüsszelben. Napirendjén az európai munkavállalók szempontjából különösen időszerű és fontos kérdések szerepeltek: az EU makrogazdasági kilátásai, a