PHDSZSZ Közlemény

Lázár András a Posta és Hírközlési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének Elnöke, a SZEF konföderáció alelnöke, 2011.07.11.-én reggel soron kívüli konzultációt és egyeztetést kért Dr. Böröcz István vezérigazgatótól

Lázár András a Posta és Hírközlési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének Elnöke, a SZEF konföderáció alelnöke, 2011.07.11.-én reggel soron kívüli konzultációt és egyeztetést kért Dr. Böröcz István vezérigazgatótól az MTVA vezetőjétől, a közmédiában folyó ügyek és a PHDSZSZ-hez tartozó 7 tagszervezet vezetői ellen kezdeményezett felmondás ügyében.

Idézet a levélből:

„ A PHDSZSZ-hez tartozó 7 tagszervezet vezetői ellen indított elbocsátási eljárás ellen tiltakozunk, és kérjük, hogy 2011. július 15-ig ezekben az ügyükben soron kívüli konzultációs lehetőséget szíveskedjék biztosítani részemre, Ágazati elnökként és konföderációs (SZEF) szakszervezeti alelnökként.
Szíves együttműködésében bízva,
Tisztelettel:
Lázár András „

A válasz a mai napon megérkezet. A munkáltató nyitott a konzultációra, és 2011. 07. 13-án, szerdán 10 órakor a Naphegy tér 1. sz. alatt Lázár András kezdeményezésére elindul a konzultáció.

Kapcsolódó cikk: Újra egypártrendszerű a magyar közmédia

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?