Szociális Konzultáció 2011 kérdőív – Mire használjalak?

Míg az FRDÉSZ az ingyenes válaszborítékot, addig az VDSZ magát a kérdőívet használná más célra

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége arra buzdítja a kérdőívet megkapó állampolgárokat, hogy annak ingyenesen visszaküldhető válaszborítékjában ne a kérdőívet küldje vissza, ne az alibi kérdésekre válaszoljon, hanem küldje vissza:

  1. Schmitt Pál 2010. január 20-án, a FIDESZ nevében kiadott ,,Garancialevelét”! A FIDESZ nevében a jelenlegi köztársasági elnök garanciát vállalt arra, hogy kormányzásuk alatt megvédik a nyugdíjakat.
  2. Lázár János FIDESZ frakcióvezetőnek, 2007. szeptember 21-i nyilatkozatát: ,,A Fidesz a szolgálati jogviszony olyan módosítását nem támogatja, aminek eredményeképpen a rendvédelmi szerveknél és a honvédségnél dolgozók jogait csorbítanák!”

Valamint arra kérik az állampolgárokat, hogy aki egyetért, vagy szolidáris a “Hivatásunk Védelmében” megfogalmazott 8 pontos követeléssel, a borítékba azt is tegye bele!

További információ az FRDÉSZ honlapján.

Kép

A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége “Kikosarazó” akciója ezzel szemben az éhező gyermekek megsegítésének lehetőségét látta meg a kérdőívben.

Arra biztatnak, hogy aki nem küldené vissza a kormány újabb kérdőívét – amely egyébként olyan kérdéseket is tartalmaz, amelyről már döntés született – ne dobja ki, inkább vigye el a legközelebbi szakszervezethez és adja oda !

Az így begyűjtött leveleket aztán használt papírként leadják és a befolyt összeget éhező gyermekeket támogató alapítvány részére utalják át.

További információ a VDSZ honlapján.

Kép

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Összefoglaló az online képzéssorozatunkról

Egy szakszervezeti tag gondolatai a fél éves képzéssorozatunkról Tavaly állapodtunk meg a Szakszervezetek Együttműködési Fórumával (SZEF) egy közös projektben, amely keretében 2022. első felében hat hétfő estét töltöttünk szakszervezeti tagokkal

Előny is lehet a digitalizáció a munkaerőpiacon?

Az európai szociális partnerek 2020 júniusában kötötték meg a Digitalizációról szóló európai autonóm keretmegállapodást. Az európai szintű megállapodás tagállami szintű érvényesülését a nemzeti szintű szociális partnereknek kell biztosítaniuk, a tagállami

Kedves választ kaptunk a TIM-ből

Mint az ismert, a SZEF levélben fordult a Miniszterelnökhöz, hogy támogassa az európai minimálbér irányelv-tervezet megvalósulását. Annak ellenére, hogy Magyarország tartózkodott a szavazás során, a tervezet elfogadásra került, amit szervezetünk