Szociális Konzultáció 2011 kérdőív – Mire használjalak?

Míg az FRDÉSZ az ingyenes válaszborítékot, addig az VDSZ magát a kérdőívet használná más célra

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége arra buzdítja a kérdőívet megkapó állampolgárokat, hogy annak ingyenesen visszaküldhető válaszborítékjában ne a kérdőívet küldje vissza, ne az alibi kérdésekre válaszoljon, hanem küldje vissza:

  1. Schmitt Pál 2010. január 20-án, a FIDESZ nevében kiadott ,,Garancialevelét”! A FIDESZ nevében a jelenlegi köztársasági elnök garanciát vállalt arra, hogy kormányzásuk alatt megvédik a nyugdíjakat.
  2. Lázár János FIDESZ frakcióvezetőnek, 2007. szeptember 21-i nyilatkozatát: ,,A Fidesz a szolgálati jogviszony olyan módosítását nem támogatja, aminek eredményeképpen a rendvédelmi szerveknél és a honvédségnél dolgozók jogait csorbítanák!”

Valamint arra kérik az állampolgárokat, hogy aki egyetért, vagy szolidáris a “Hivatásunk Védelmében” megfogalmazott 8 pontos követeléssel, a borítékba azt is tegye bele!

További információ az FRDÉSZ honlapján.

Kép

A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége “Kikosarazó” akciója ezzel szemben az éhező gyermekek megsegítésének lehetőségét látta meg a kérdőívben.

Arra biztatnak, hogy aki nem küldené vissza a kormány újabb kérdőívét – amely egyébként olyan kérdéseket is tartalmaz, amelyről már döntés született – ne dobja ki, inkább vigye el a legközelebbi szakszervezethez és adja oda !

Az így begyűjtött leveleket aztán használt papírként leadják és a befolyt összeget éhező gyermekeket támogató alapítvány részére utalják át.

További információ a VDSZ honlapján.

Kép

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

EU bővítési konzultáció

Az EU bővítési folyamatának előmozdítása címmel társadalmi konzultációt tartott civil szervezetek és szakszervezetek részvételével 2023. november 24-én az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete Budapesten, az