Keresés
Close this search box.

Köszöntjük a SZEF új tagszervezetét!

Az Egészségügyi és Szociális Területek Munkavállalóinak Szakszervezete (ESZSZ) csatlakozott a SZEF-hez

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Szövetségi Tanácsa a 2011. március 1-i ülésén többek között tagfelvételi kérelmet is tárgyalt.

Az elmúlt év végén létrejött Egészségügyi és Szociális Területek Munkavállalóinak Szakszervezete (ESZSZ) a SZEF Alapszabályának megfelelő tagfelvételi kérelemmel fordult szövetségünkhöz.

A kérelmet az Ügyvivő Testület támogatásával, pozitív módon bírálta el a Szövetségi Tanács.

A SZEF számára a megalakulásától kezdve fontos az egészségügyben dolgozók érdekeinek védelme. Ezt a munkánkat segítheti az ESZSZ konföderációnkhoz történő csatlakozása.

Sikeres munkát kívánunk az új tagszervezetünknek, mert a tagszervezeteink sikere a SZEF erejét és eredményességét növeli.

Varga László

SZEF elnök

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.