Keresés
Close this search box.

Összehívták az OÉT-et

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az oldalak többszöri kérése után összehívta az Országos Érdekegyeztető Tanács plenáris ülését…

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a szakszervezeti és a munkaadói oldal többszöri kérése után jövő hétfőre (szeptember 20.) összehívta az Országos Érdekegyeztető Tanács plenáris ülését. Az elsőt a kormány megalakulása óta eltelt 109 napban.

A sajtónak szóló tájékoztató és az összehívásról szóló újsághír azonban előbb jutott el a közvéleményhez, mint hogy az oldalak erről hivatalos értesítést kaptak volna.

Korábbi, ehhez kapcsolódó cikkünk:
Már 108 napja…, 2010. szeptember 13.
A hatályos törvények szerint működtesse a kormány az OÉT-et, 2010. szeptember 9.
Írásbeli konzultáció az új módi?, 2010. szeptember 1.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.